Menu

Zo ziet het Scheveningse standhuis van René van der Gijp eruit

René van der Gijp is een levensgenieter pur sang en zijn appartement in Scheveningen past precies in zijn straatje

René van der Gijp is een levensgenieter pur sang en zijn appartement in Scheveningen past precies in zijn straatje

René van der Gijp is een levensgenieter pur sang. Tijdens zijn carrière als voetballer hanteerde hij een compleet ander patroon dan de hedendaagse voetballers en ook als analist zijn relaxen en lachen de twee belangrijkste elementen in zijn bestaan. Deze twee leidraden van zijn leven kunnen botvieren in zijn strandhuis direct tegenover de Scheveningse pier.

René van der Gijp als media-personality

De voormalig profvoetballer uit Dordrecht is tegenwoordig niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Als voetbalanalist geeft hij niet alleen zijn kritische blik op nationale en internationale wedstrijden en hij is zonder enige twijfel de sfeermaker aan tafel. Het driekoppige vaste gezelschap, Wilfred Genee, Johan Derksen en Gijpie, het programma Veronica Inside zorgen haast gegarandeerd voor veel ophef, met name de bromsnor, en trekken vele kijkers. Ook Oranjezomer draait als een tierelier en mensen kruipen massaal voor de buis om 21:30.

René van der Gijp

Dat je als (oud-)voetballer en tv-personality kan rekenen op een aardig zakcentje, dat zal niemand verbazen. Het salaris en vermogen van René van der Gijp liegt er dan ook niet om. Zijn totale vermogen wordt geschat op zo’n €2.500.000. Met dat geld kan je jezelf prima een extra woning aan het strand veroorloven. En dat deed hij dan ook.

René van der Gijp zijn luxe appartement aan het strand in Scheveningen

Van der Gijp en zijn vrouw Minouche vanuit Dordrecht naar Scheveningen rijden om de zon op te zoeken in de badplaats Scheveningen. Hij kocht het appartement in 2013 en telde er €215.000,- voor neer. Zo uit eigen zak. Indertijd had hij opnames in het Kurhaus in Scheveningen in de tijd van het WK voetbal en Rene wilde daar aan de boulevard dolgraag een appartementje hebben.

Het appartement heeft een schitterende ligging met uitzicht op de boulevard, de zee én de Pier van Scheveningen. Verder heeft de woning een luxe maar toch knusse sfeer, heerlijk voor de zomeravonden. En zo niet kan hij wat hout op den open haard gooien. Klik op deze link voor meer beelden van het strandhuis aan de Nederlandse kust.

Scheveningen

Aanbevolen artikelen