Het tipt dan wel niet aan het echte Gooi, maar de wijk Overgooi in Almere heeft ook zeker z’n charmes. Deze woning is stijlvol uitgerust in het wit en bevat chique zwarte accent om contrast te leveren. De woning op Slotbos 8 staat nog maar twee weken op Funda en is nu al onder bod. Wees er dus snel bij, want voor je het weet is ‘ie weg.

Moderne residentie te koop in villawijk Overgooi in Almere

Modern, strak, egaal, rustgevend en ruim. Allemaal woorden die in ons opkomen na het zien van het promotiemateriaal. Dit strakke herenhuis is gebouwd in 2021 en staat in het Overgooi, Almere Haven, en biedt 256 m² aan woongenot tussen allerlei andere villa’s en de natuur.

Binnenin is exact hetgeen wat je veracht na het zien van de kiezelstenen oprit, de egaal witte gevels en het zwarte pannendak. Na het openslaan van de dubbele voordeur kom je oog in oog te staan met een minimalistisch design op een visgraat vloer, grote stalen deuren en brede raampartijen.

Overgooi

Op de begane grond is onder meer een kantoorruimte en de groten open woonkamer met twee dubbel openslaande deuren naar de tuin en een die toegang verleent naar de luxe keuken, die uiteraard van alle moderne gemakken is voorzien.

Overgooi, Almere

De eerste verdieping telt een drietal goed bemeten slaapkamers en de badkamer, die verdeeld zijn langs de ruime overloop. Iets hogerop bij de tweede verdieping is er nog een vierde slaapkamer aan te treffen.

Vraagprijs van het statige stulpje

Als we weer alle  trappen afstruinen en richting het hardstenen terras komen, zien de glorie van de goed bijgehouden tuin. Het eerste gedeelte vanaf het huis heeft een buitentafel voor sfeervolle diners tijdens zomeravonden en een loungeset om uit te buiken. Verder is er veel gras te vinden op het perceel van 2.250 m2 en staat er nog een tuinhuis, die zich vooralsnog leent als motor-rustplaats, maar kan ook omgetoverd worden tot een sportbar – om maar iets voor te stellen.

De woning wordt vermeld door makelarij Hoekstra en van Eck Almere voor €1.650.000 en de vermelding is te vinden op Funda.

Garage Overgooi
stalen deuren marmeren badkamer