Eerder werd er door Martien en Erica Meiland gesproken over een ‘misskoop’ en nu is de Noordwijkse villa daadwerkelijk weer op de markt terechtgekomen. Op 23 september is het bolwerk in Villawijk-Zuid op Funda gezet en de Meilandjes hopen er zelfs winst mee te maken. Erica en Martien Meiland hebben officieel hun villa in Noordwijk nu te koop gezet.

De villa in Noordwijk van Erica en Martien Meiland staat weer op Funda

Zelf kochten ze de villa in februari in een keer voor € 2,7 miljoen. De koffers zijn nog amper aangekomen in Noordwijk, of ze kochten al een nieuw optrekje. En dat houdt in dat de villa die ze kochten van de drummer van Kensington ook weg mag. Maar dat laten de Meilandjes niet gebeuren zonder er nog een kleine financiële slag uit te slaan.

De reden voor de verhuizing is dat het te druk is, onthulde Martien. “Dit huis is gewoon te druk elke dag staan er mensen voor de deur. Zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan”. Martien vertelt dat hij en Erica ontzettend blij zijn met hun fans, maar zoals bij alles heeft het ook z’n keerzijde. Genoeg redenen om te verkassen, klaarblijkelijk.

Voor wie nog even een opfrisser nodig heeft in deze oneindige saga, nog even een beknopte samenvatting van de woning. De villa met zadeldak staat op een perceel van 805 m² en bevat 327 m² aan woonoppervlak. Het werd gebouwd in 1999 en bevat vijf slaap- en vier badkamers.     

Nieuwe landhuis van de Meilandjes

Ze kochten een weggestopt huis in Noordwijkerhout, genaamd landhuis Duinwijk. Onder het karakteristieke rieten dak van het landhuis zijn maar liefst vijf slaapkamers en drie badkamers te vinden, dus aan ruimte en privacy geen gebrek, terwijl de lange oprijlaan de ongewenste toeschouwers buiten houdt. Iets wat het populaire showbizzkoppel geen overbodige luxe vindt.

Enfin, de Noordwijkse villa ‘met internationale allure’ heeft zijn rentree gemaakt op Funda en wordt vermeld met een vraagprijs van € 2.995.000.