In de muziekindustrie, met name op het gebied van DJ’s, heeft Nederland verschillende grootheden bijvoorbeeld. Tiësto, Armin van Buuren, Afrojack, Nicky Romero en de bekendste is natuurlijk Martin Garrix. Met het nummer Animals brak hij op zijn 17e door en verkreeg dat jaar ook ‘The Talent of the Year Award’. Hedendaags is hij niet meer weg te denken uit de muziekscene. Hier volgen een aantal van zijn grootste aankopen.

Van privéjets tot dure woningen, Martin Garrix leeft het luxe leven

Door de vele shows die Garrix geeft, moet hij zich snel kunnen verplaatsen. Een privéjet is natuurlijk de perfect manier om binnen no time van land naar land te kunnen bewegen. En dit doet hij dan ook. Hij kocht voor € 12,5 miljoen een schitterende privéjet waar je met plezier naar binnen gaat om even je rust te pakken na al die intense optredens.

Overnachten in een privéjet is goed te doen, maar Martin Garrix verblijft ook geregeld in hotels. Hij sliep in het Zwitserse Elite Hotel waar een kamer al snel € 2500 per nacht kost. Dat is natuurlijk helemaal niks voor hem, maar dat neemt niet weg dat het een hoog bedrag is.

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix)

Na zoveel optredens is het ook wel even lekker om even thuis te zijn. In zijn appartement op de Zuidas in Amsterdam moet dat ongetwijfeld geen probleem zijn. Het appartement heeft 200 vierkante meter woonruimte en dat kostte hem rond de € 3,1 miljoen. Het appartement wat hij heeft gekocht zijn eigenlijk drie losse appartementen, maar we hebben het hier wel over Martin Garrix. Die kan er gewoon één groot appartement van maken met drie verdiepingen helemaal voor zichzelf.

*Een aantal van deze ‘aankopen’ zullen ongetwijfeld gesponsord zijn.