Achter de deuren van Residence van Oranje in Noordwijk zijn 70 high-end appartementen en penthouses aan te treffen. Uiteraard met uitzicht op de Noordzee, het strand en de duinen terwijl je als bewoner dag in dag uit kan profiteren van de vijfsterren-voorzieningen binnenin het Hotel van Oranje. Prijzen van de diverse woningen variëren van € 1.725.000 tot € 8.250.000, maar om je een beeld te geven pakken we er een gemiddelde tussenuit.

Penthouse in Residence van Oranje in Noordwijk

In juli werd gemeld dat een private pre-sales fase binnen het netwerk van de eigenaren van Hotel van Oranje en initiators van de Residence is al 20% verkocht. Residence van Oranje biedt wonen op een ongekend hoog niveau op een toplocatie aan de Nederlandse kust. Hoog qua ligging, maar ook qua voorzieningen. Aangezien je vrijblijvend gebruik kan maken van de voorzieningen in het aangelegen hotel. De 24/7 hotelservices en comfort omvatten sauna’s, een stoombad, een solarium en het grootste golfzwembad in Europa.

Residence van Oranje

Maar als dat nog niet genoeg is kun je je eigen woning in dit pand geheel laten vormgeven door drie gerenommeerde interieurarchitecten: Piet Boon van Studio Piet Boon, Monique des Bouvrie van Studio des Bouvrie en Pieter Laureys van TKI Interiors.

Weelderige woning op de tweede woonlaag

Vanaf nu gaan we het hebben over Bouwnummer 11. Dit penthouse bevindt zich ongeveer in het midden van het complete prijsklassement. Met 285 m² aan woongenot ligt het op de tweede woonlaag van één van de twee panden die tezamen het Residence van Oranje uitmaken. Dit wordt opgemaakt uit een woonkamer van 138 m², twee slaapkamers van 31 en 28 m², twee badkamers en ten slotte nog terrassen op het zuidwesten en noordoosten van in totaal om en nabij de 47 m².

Residence van Oranje

Om te zorgen dat al jouw materialistische bezettingen plek hebben is er zowel inpandige als externe berging. Evenals een ruime stallingsbox voor twee auto’s en een berging á € 250.000. Check Funda of ga direct naar R365|Christie’s International Real Estate voor meer informatie over dit penthouse en alle andere opties binnen de Residence aan zee.

Residence van Oranje Uitzicht Noordzee Garage