Qua inrichting doet het ons denken aan het duurste huis in Rotterdam, maar deze woning op de Wijnhaven 65 B te Rotterdam nét even anders. Het grote verschil zit ‘m namelijk in de hoogte. Dit is namelijk een penthouse op 110 meter hoogte met vrij uitzicht over de havenstad, de maas en uiteraard de Wijnhaven zelf. Maar dit pand onderscheidt zich op nog meer vlakken. 

Penthouse met fenomenaal uitzicht over Rotterdam

Dit speelt zich allemaal af in Woontoren CasaNova, waar diverse penthouses en appartementen genesteld zijn. Met de skyline van Rotterdam op de achtergrond kun je je onder het genot van een glas champagne laten inspireren door het schilderachtige uitzicht. Mat name het overdekte terras, met open haard, toont de eminentie van het gebeuren.

Rotterdam

In het ontwerp is veel aandacht besteed aan de lichtinval en de knusse buitenruimte. Door de driehoekige vorm zou elke bewoner de maximale privacy moeten hebben, dus van buitenaf heb je geen last van pottenkijkers, al ging dat ook moeilijk met de hoogte waar je je op bevindt. Maar bij dit appartement draait het vooral om het schitterende uitzicht op de skyline van Rotterdam van binnen en buitenaf.

Rotterdam

Slechts drie appartementen per verdieping in de toren, het gebruik van warm auberginekleurig natuursteen en sfeervolle materialen als hout en glas, zorgen voor een aangename en moderne woonsfeer. Deze sfeer loopt overigens naadloos door in de groene daktuin. Een prachtig contrast met de grootstedelijke omgeving van het Maritiem District. Variërend van 40 tot ruim 217 m², bevindt dit penthouse zich in het allerhoogste segment.

Gemeenschappelijke voorzieningen

Vanuit de Wijnstraat is er toegang tot een gecombineerde (The Muse en CasaNova) parkeergarage met samen circa 200 plaatsen. Elders is er nog gemeenschappelijke keuken, fitnesszaal, gastenkamers en een eigen huismeesterservice die het exclusieve voorzieningenniveau vertegenwoordigen.

Ooms Makelaar Rotterdam heeft er een vraagprijs op gevestigd van € 1.995.000, € 9.194. Bekijk via deze link het weelderige Rotterdamse penthouse.