Maak kennis met de Mercedes-Benz Unimog gebaseerde Rise 4×4 off-road camper van een Duits bedrijf genaamd Stone Offroad Design. Deze camper heeft simpel gezegd alles in een ruimte wat je nodig hebt als je op reis gaat of kamperen. Je zou er in principe ook gemakkelijk in kunnen wonen. Huisje verkopen en je bespaart bakken met geld toch?

Echter zit er bij, zoals bij alles, wel een keerzijde aan. Deze camper is alles behalve goedkoop en daarbij is hij officieel nog geen eens gebouwd.

slaapkamer

Wel is al zeker 99% zeker dat de make-over begin 2022 af zal zijn. De uitstraling van de camper zou je kunnen omschrijven als intimiderend en robuust.

Exterieur van de luxe camper

Hij is niet alleen perfect voor de provinciale weg, maar off-road is voor de camper ook zeker geen probleem. De camper is omgebouwd op de Mercedes-Benz Atego-vrachtwagen. Hij is perfect voor als je gaat kamperen, maar dan luxueus in plaats van primitief en klam.

Camper Mercedes

De camper wordt aangedreven door een zescilinder dieselmotor die 299 pk in huis heeft. Op het dak heb je de mogelijkheid om een geheel terras te laten bouwen. Comfortabele kussens, een zonnetje en een glaasje champagne. Wat wil je nog meer? Een betere vakantie is bijna niet voor te stellen. Alleen het zwembad mist om soms nog even af te koelen, maar met een camper kan je overal heen touren waar je wilt. Zeker met een die ook buiten de gebaande paden kan.

Camper Mercedes

Je krijgt ook nog een prachtige aanhanger mee waar wel een mooie Mercedes in past. Perfect om tijdens je vakantiebestemming in een cabrio te ervaren.

Interieur

De muren en de vloer van de cabine zijn bedekt met porseleinen steengoed met een marmerlook. De bekleding is uitgevoerd in nappaleer en alcantara. Er zijn meerdere smart-led televisies te vinden in de camper. En je telefoon kan je opladen door een zonne-oplaadsysteem. De camper heeft een woonkamer, badkamer, keuken en een slaapkamer met een tweepersoonsbed.

Voor al deze luxe faciliteiten betaal je een flink bedrag van € 688.000. Geen koopje dus, maar dat had je ook niet verwacht.

keuken