Spider-man No Way Home is op 16 december uitgekomen. Tom Holland is daar de hoofdrolspeler in. Deze films worden  ontzettend veel bekeken dat schuift ook ongetwijfeld het één en ander. De startbedragen vielen een beetje tegen, maar het werd steeds meer.

Hij was al te vinden in vijf andere films waar hij Peter Parker in speelt.Nu speelt hij in de film No Way Home. Daar draait de rol van Spiderman helemaal om. Hij werd altijd gezien als Superheld, maar in deze film keert iedereen zich tegen hem. Naar verwachting wordt dit de meeste populaire Spiderman film ooit uitgebracht

Opbouwen naar de miljoenen

Het ging niet altijd van een leien dakje voor de jonge Holland. Na wel acht audities en twee jaar training maakte Holland op 28 juni 2008 zijn West End-debuut in een musical. Dit leverde lichte interesse op in de film wereld, maar was nog niet om over naar huis te schrijven.

Holland maakte zijn échte acteerdebuut in 2010 in de film Shô. Toen vertolkte hij de rol van hoofdpersoon Shô in de Britse versie van de film. Vanaf toen is het alleen maar bergopwaarts gegaan en de hoofdrollen vlogen eruit. Dit schuift natuurlijk ook het één en ander.

Voor zijn filmdebuut als Spiderman kwamen de miljoenen nog niet echt binnenstromen. Naar verluidt kreeg de Brit maar een kleine $ 250.000. De film daarna begon er al meer op te lijken op het gebied van financiën.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@tomholland2013)

Daar verdiende hij het dubbele van zijn vorige deelname. Natuurlijk zijn er ook allemaal bonussen als records verbroken worden. In totaal zijn deze bonussen opgelopen tot $ 1,5 miljoen. Dat begint er al meer op te lijken. In 2018 speelde Holland de hoofdrol bij de film Avengers Infinity War. Hier kreeg de Britse acteur het dubbele bedrag van die contractuele bonus van de vorige film, maar het wordt nog beter voor Tom Holland.

Wat verdient Tom Holland in No Way Home?

Het salaris van de nieuwe film is nog niet echt bekend. Wel kunnen we ervan uit gaan dat de kans op een nog groter bedrag dan die $ 3 miljoen zo goed als zeker zal moeten zijn. Hij zou voor een deelname als hoofdrol speler rond de vier tot vijf miljoen vragen momenteel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@tomholland2013)