Het toont een weelderige constructie van zandsteen en dankt de naam ‘Innisfallen Castle’ (of ‘Island of the Field’) aan een Iers kasteel in Killarney. Het kijkt uit over het rustgevende blauwe water van Fig Tree Cove, terwijl de geelbeige zandstenen zorgen voor een unieke look. Het gedateerde pand staat te koop voor een prijs op aanvraag.

Historisch gebouwd, maar geen historische achtergrond

In 1904 werd de woning voltooid door een prominente lokale politicus, Henry Willis, en is tot de dag van vandaag een prachtig voorbeeld van “loodrechte gotische architectuur.”  Het monumentale gebouw beslaat 8.333 m² weelderig parkachtig terrein en is klaar om gekocht en hersteld te worden in z’n oude glorie en glamour.

Kasteel Australië

Buiten de historische uitstraling zijn de faciliteiten die dit kasteel te bieden heeft ook helemaal niet verkeerd. Ze zijn zeker het benoemen waard. Je krijgt niet alleen een kasteel, maar ook een ander apart gebouw wat als gastenverblijf functioneert of voor personeel, want die ga je nodig hebben. Dat pand heeft een woonkamer, badkamer met bad, toilet en douche. Ze zijn bezig met nog een derde gebouw, maar omdat het te koop staat is die optie nog niet helemaal doorgekomen.

Een eigen Wimbledon tennisveld in je tuin

Het hoofdgebouw heeft een thuisbioscoop, een zwembad van 20 meter lang, een fitnessruimte, vijf slaapkamer, vier badkamers en een tennisveld, weliswaar geen Wimbledon – maar wel lekker zo in de achtertuin. Em natuurlijk heeft elk huis één kingsize bed met een schitterende kamer eromheen die de andere kamers in het pad overschaduwen qua aanzien. Natuurlijk kan de wijnkelder, de spa en fitness niet ontbreken in een luxe woning. Verder kenmerkt het zichzelf door middel van hoge sierlijke plafonds, houten vloeren en marmeren schouwen

Tenslotte is de prijs natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van een woning kopen. Helaas is de prijs op aanvraag, maar met een realistische schatting zal het vast niet onder de $ 20 miljoen zijn. Desalniettemin: bekijk de advertentie van het kasteel op Sotheby’s International Realty via deze link.

Kasteel Australië
Kasteel Australië