We schreven al eerder over de krankzinnig bedragen die verdiend werden tijdens de beruchte bokswedstrijd tussen ophitser Logan Paul en de ongeslagen Floyd Mayweather. Het overgrote deel van de kijkers ging er vanuit dat Mayweather hem elke hoek van de ring zou laten zien, maar Paul hield knap stand. Het lukte ‘m zelfs om met een gelijkspel en een opgeheven hoofd de ring te verlaten omdat de punten niet meetelde.

Mayweather moet nog flink wat betalen

Dit box-gevecht van ongeveer een half jaar gelden leverde, los van een hele hoop aandacht van de media, behoorlijk wat knaken op. Wat we alleen niet wisten, is dat de 44-jarige bokser nog een flink bedrag moet betalen aan Logan Paul. Paul reageerde op een nieuwsbericht van de Daily Star, waarin stond dat Mayweather zoveel had verdiend aan het boksgevecht, dat hij de privéjet van Jeff Bezos op de kop zou kunnen tikken. “Ja, want de vuile kleine rat heeft me nog niet betaald lol. Het is 6 maanden geleden”, aldus een geïrriteerde Logan Paul.

Naar verluidt had de YouTuber een vergoeding van $ 20 miljoen, hoewel andere bronnen van de helft daarvan uitgaan, moeten verdienen met het gevecht, terwijl Paul beweert er nog geen cent van te hebben gezien.

Zijn verdiende geld dubbel terugverdienen

Ondanks de omvang van het bedrag, lijkt het hem, ondanks z’n grove taalgebruik niet al teveel te doen. Daarbij lonkt er nog een derde gevecht tegen YouTuber KSI, dat volgens Paul meer moet gaan opleveren dat zijn gevecht tegen Floyd ‘Money’ Mayweather. De afgelopen twee keer dat hij de ring betrad met Olajide Olayinka Williams “JJ” Olatunji, ofwel KSI, eindigde het in een winst van 58-57 voor KSI en een gelijkspel (57-57).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Logan Paul (@loganpaul)

Wat leverde de kijkcijfers van het gevecht tussen Logan Paul en KSI op?

De heren zijn duidelijk zwaar aan elkaar gewaagd en de derde match zal een nog groter spektakel moeten worden. Vorige keer leverde het gevecht tussen de Amerikaan en de Brit klauwen met geld op – aan het meest recente gevecht werd minimum of $ 900,000. Een astronomisch bedrag voor enkele minuten erop los rammen, maar peanuts vergeleken met de bedragen van zijn gevecht met Mayweather. Ongeacht dat er 21.000 mensen in het publiek zaten en via een zogeheten pay-per-view er ook nog 1,3 miljoen mensen live meekeken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KSI (@ksi)