Langs de snelweg richting Utrecht, vlakbij De Wall, staat een autozaak met de meest exclusieve wagens. Bij Louwman Exclusive staan de dikke vierwielers in rijtjes op u te wachten. Wie serieus wil komen winkelen moet wel een flinke berg centen meebrengen. Rico Verhoeven en Frans Duijts gingen je al voor.

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive biedt de meest luxe en moderne auto’s aan van provincie Utrecht en omstreken. Het gaat niet om ouderwetse pracht en praal maar om de nieuwe generaties met veelal vleugeldeuren. De goedkoopste auto is aan te schaffen voor een krappe ton. De duurste wagen is af te halen voor minimaal een half miljoen euro. Er staan luxe auto’s om uzelf in te laten rijden en absolute sportwagens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Louwman Exclusive (@louwmanexclusive)

Zo staat er een Rolls-Royce Ghost te pronken voor bijna € 500.000. Dit is de perfecte auto om als eigenaar op de achterbank te chillen en gebruik te maken van alle gemakken en luxe voorzieningen. Er zitten bijvoorbeeld een koelkast en een televisiescherm ingebouwd zodat u kunt genieten van een heerlijke glaasje en een goede film terwijl uw chauffeur naar bestemming toe rijdt. Het absolute toppunt van de vierwieler zijn de vele lichtjes in het plafond wat er in de avond uitziet als een ware sterrenhemel.

Ferrari F8 Spider bij Louwman

Ook staan er bij Louwman een heleboel sportwagens te stralen. Er staat bijvoorbeeld een schitterende grijze Ferrari F8 Spider tentoongesteld voor een kleine € 440.000 euro. Deze bolide bevat 721 PK en een topsnelheid van zo’n 340 km/h. De Ferrari trekt binnen nog geen 3 seconden op van 0 naar 100 km/h. De wagen is zeker voor de warme dagen perfect voor een plezierrit richting de ijscowinkel. Vanwege de cabriofunctie kan er tijdens de hete zomer flink afgekoeld worden. Qua dakloze sportwagens biedt Louwman Exclusive nog veel meer mogelijkheden aan.

Voor een dikke 3 ton staat er bijvoorbeeld een McLaren 720S in het ‘Aurora Blue’ te koop. Deze wagen valt in een prijsklasse lager dan de Ferrari F8 Spider, maar hij is wel een klein tonnetje goedkoper.

Meer dan 60 wagens in de etalage

Wie één van de 60 wagens van Louwman Exclusive wilt aanschaffen moet wel een flinke tas met geld meenemen. De gemiddelde prijs van de wagens valt op een ruime € 240.000 en dat bereik je niet door het aanbieden van een Ford Ka of een Renault Clio.