Alles in Amerika is overdreven en groot. De huizen zijn daarop geen uitzondering. Eerder zagen we een modern kasteel in Texas met indoor-schietbaan, maar wat te denken van deze villa met een waterpretpark in de tuin?

53 hectare aan luxe in San Antonio, Texas

Het is gelegen in het noorden van San Antonio, in de ‘gated community’ van Anaqua Springs Ranch. Het pand ligt op een riant perceel, heeft zes slaapkamers en ook nog eens een gastenverblijf die een additionele vier slaapkamers herbergt, dus ruimte genoeg voor vrienden en familie.

Texas

De primaire suite voelt echt aan als een eigen privéwoning op zichzelf en heeft een eigen zitkamer, een badkamer met marmeren accenten en een op maat gemaakte inloopkast. Ben jij een echte wijnliefhebber? Dan is dit helemaal de plek voor jou. Er is een wijnkelder met temperatuurregeling, waar je maar liefst 1500 flessen kunt plaatsen.

Maar daar houden de luxe voorzieningen nog niet bij op. Kijk maar eens naar de thuisbioscoop met rode zitplaatsen of de privé-sportschool van bijna 557 vierkante meter.

Waterpretpark in de tuin

Het beste moet eigenlijk nog komen en bevindt zich in de achter tuin. Er is namelijk een reuze waterpark in plaats van een standaard gazonnetje met wat bestrating. Dit waterpark biedt van alles: van rivieren en glijbanen tot watervallen en grotten. Evenals een duikplatform, plus bruggen en paden om er omheen te lopen.

Andere buitenvoorzieningen zijn een overdekte loggia, een kas en een kruidentuin, een fruitboomgaard en een schildpaddenverblijf en een tennis- en beachbalveld.

Een soortgelijk huis staat in Dalas, Texas, voor $ 28 miljoen (bijna € 25 miljoen). Bij deze woning ben je een stuk goedkoper uit. Voor $ 19,5 miljoen (€ 17 miljoen) is het allemaal van jou. Bekijk hieronder de resterende beelden voor sfeerimpressies of ga naar Sotheby’s international Realty om de aanbieding door te lopen.

Ligt dit landgoed nou net buiten je budget? Geen zorgen, voor € 275.000 heb je een villa in Turkije aan het strand. Ook heerlijk toch?