In het noorden van de Dominicaanse Republiek ligt Cabrera, een plaats dat met recht wordt beschouwd als een van de mooiste plekken van het tropische eiland. De Atlantische Oceaan strekt zich uit buiten dit paradijs genaamd Villa Castillo Del Mar aan de noordkust en biedt ongelooflijke stranden om van te genieten. Oh, en het wordt binnenkort geveild.

Villa Castillo Del Mar in de Dominicaanse Republiek

Cabrera bestaat onder meer uit luxe villa’s die samen met sublieme faciliteiten en uitzichten op Atlantische Oceaan en beeldschone omgeving. Villa Castillo Del Mar is gelegen op een klifpositie van 20 meter boven de oceaan.

Ieder raam van dit 1.533 vierkante meter grote koloniale landgoed biedt zicht op al het moois, terwijl Playa Grande, door Condé Nast Traveler uitgeroepen tot een van de mooiste stranden ter wereld, op slechts enkele minuten afstand ligt.

Villa Castillo Del Mar werd in eerste instantie opgericht als een verhuur voor korte termijnvakanties en voor evenementen met een privékapel met uitzicht op de oceaan voor huwelijksceremonies. Nu wordt het gereed gemaakt voor de volgende bewoners.

Accommodatie voor maximaal 24 overnachtende gasten

Het drie verdiepingen tellende villa is gebouwd in een Spaanse koloniale stijl, bevat acht primaire suites en twee junior suites om comfortabel plaats te bieden aan maximaal 24 overnachtende gasten.

Om met een goed humeur aan de nieuwe, zonnige dag te beginnen kunnen zij uit bed stappen en plaatsnemen aan de eetkamer met 20 zitplaatsen of naar buiten gaan om zich te laten entertainen door de luxe spa met twee massagekamers en vier massagetafel. Om vervolgens richting de de trappen langs de klif te gaan naar het afgelegen, hoge strand beneden en ziet u hoe de branding het witte zandstand, geflankeerd door palmbomen en met een resortzwembad, terwijl de zon ondergaat in het paradijs.

Klinkt dit niet als een idyllisch resort? Belangstellenden kunnen het retraite kopen voor $ 3.995 miljoen of wachten op de laatste dag van de veiling van Concierge Auctions.