Daar hebben we ‘m weer hoor: Mikhail Lytvyn. Een jaar geleden stak hij zijn Mercedes-Benz AMG GT 63 S (t.w.v. € 230.000) in de fik stak met hulp van een leger aan jerrycans, omdat hij ontevreden was over de klantenservice, maar in de nieuwste editie van zijn rampage, moet een BMW M5 Competition het ontgelden.

De video waarin hij met voorbedachte raden zijn Mercedes AMG in de fik zette, was een groots succes. De weergaventeller staat op het moment van schrijven op 28 miljoen en hij is ook diegene met Porsche Taycan Turbo S van meer dan € 190.000 door de voorruit van een Porsche-showroom roste. Ook deze video scoorde voor YouTube-begrippen goed, met 5 miljoen weergaven.

BMW M5 Competition

Klaarblijkelijk mag het allemaal wel iets bombastischer van hem. Gewoontegetrouw komt er wel benzine aan te pas, maar dat is slechts het begin. Nadat de sportwagen van € 170.000 goed onder het mengsel van koolwaterstoffen zit neemt hij plaats op een afstandje. Dan tovert hij een pijl en boog tevoorschijn met brandende pijlen, terwijl hij in z’n onderbroek op de met sneeuw beklede vlakte staat. De rest kan je zelf wel invullen.

BMW M5

Dit keer was er geen onvrede van een of andere klantenservice. Nee, de YouTuber blies het 625 pk sterke Duitse apparaat op voor een overleden vriend van hem, die in een BMW M4 overleed. We moeten hem nageven dat het er allemaal behoorlijk professioneel uitziet, maar dat betekent niet dat het geen consequenties voor hem gaat hebben.

Mogelijk celstraf wegens vernieling van andermans eigendommen

Volgens een Russische advocaat is dit vernieling van andermans eigendommen, ook al is het een vreemd eerbetoon aan een vriend, en daar staat in Rusland een maximale gevangenisstraf  op van 5 jaar. Of hij echt voor het Russische gerecht wordt gesleept, moet nog maar blijken. Hoe dan ook is ook deze video een kijkcijferkanon die inmiddels 6 miljoen keer is bekeken.