We schreven al eerder over Simon Leviev, oftewel de Tinder Swindler, die meerdere ‘slachtoffers’, waaronder een Nederlandse dame uit Amsterdam, achterliet met diepe schulden. Na de Netflix-documentairefilm werd er een GoFundMe opgezet, zodat de drie slachtoffers die naar voren komen in de film geholpen konden worden, terwijl Leviev nog altijd zijn luxe leventje lijkt te leiden.

Tinder Swindler werd gespot in Israël, Tel Aviv

Na de Netflix-docu kon Simon Leviev rekenen op een hoop haat, maar financieel gezien lijkt de vlag er nog goed bij te hangen voor de Israëliër. Zo werd hij in de hoofdstad van Israël, Tel Aviv, gespot bij een dealer, kijkend naar een Ferrari. Om precies te zijn ging het om een Ferrari 296 GTB, ter waarde van $ 360.900, omgerekend circa € 322.000.

Tinder Swindler

De vuurrode Ferrari ziet er niet alleen beeldschoon uit, maar staat ook garant voor een hoop kracht en snelheid. Het totale vermogen van de hybride aandrijflijn is 830 pk. Het steigerende paardje doet er nog geen 2,9 seconden om van 0-100 km/u te gaan, 0-200 km/u zit erop in 7,3 seconden en de topsnelheid komt neer op 330 km/u.

Dure Gucci outfit

Natuurlijk kwam hij niet aankakken in een goedkope outfit. In de Netflix film is te zien dat de Nederlandse vrouw uit Amsterdam zijn peperdure kledingcollectie aan het verkopen is via Ebay, om haar schulden enigszins te beperken. Maar blijkbaar heeft hij nog genoeg in zijn kledingkast liggen, want hij loopt doodleuk rond in een Gucci jas, ter waarde van $ 2.600.

Tinder Swindler