Al eerder had een jacht een gehele padelbaan op zijn dek, maar het kan ook anders. Het VisionE moderne superjacht heeft een basketbalveld en een dak die volledig bestaat uit zonnepanelen. Voor zover wij weten varen de meeste jachten rond de zonnige gebieden. Dus binnen een paar maandjes heb je de helft zo weer terugverdiend toch? Ja, helaas werkt het niet zo, maar het is zeker geen slechte zaak en het draagt alleen maar voordelen met zich mee.

Zonnepanelen dak

Het unieke aan het jacht is dat er op het achterdek veel mogelijk is doormiddel van een paar lichte verbouwingen. Je kan in plaats van een basketbalveld ook een bank neerzetten met een wit scherm en een beamer. Op die manier kan je lekker films kijken in de avond. Helaas gaat de technologie op het jacht niet zo ver dat het automatisch voor je wordt gedaan. Gelukkig is er altijd personeel aanwezig op een luxe jachtreis die het voor de eigenaar kunnen doen.

VisionE moderne superjacht

De andere dekken en de binnenkant zijn ook zeker niet verkeerd en het benoemen waard. De zonnepanelen hebben niet alleen de functie van zonlicht opvangen, maar ze kunnen ook naar buiten en omhoog schuiven om een ​​prachtige loungeruimte te onthullen. Deze loungeruimte heeft de beschikking over een jacuzzi, diner ruimte, een bar en zonnebanken.

Bijzondere functie

Dit concept is verder uitgebouwd in de rest van het jacht. Alles is beweegbaar/verschuifbaar. Neem bijvoorbeeld de gastenruimtes. Die zijn voorzien van uitklapbare verschansingen, die geven de gasten toegang tot het zeewater. Normaal gesproken is deze luxe maar voor een à twee kamers weggelegd.

VisionE moderne superjacht

Op dit jacht is dit privilege voor iedereen beschikbaar. Je kan lekker pootje baden en genieten van de zonsondergang onder het genot van een glaasje wijn.

Casal van SuperYacht Times

Casal van SuperYacht Times zei: “Er is niets heerlijker dan wakker worden en ongeremd toegang hebben tot het water. “Er zijn vrijwel geen jachten van deze omvang die dit aan alle gasten kunnen bieden, waarbij de suite van de eigenaar meestal uniek is in zijn ongeëvenaarde uitzicht op de oceaan, dat is iets dat we wilden veranderen, door elke gast aan boord zo’n voorrecht te bieden.”

Het middendek bestaat uit een bar, een loungeruimte en een jacuzzi. In totaal biedt het VisionE moderne superjacht ruimte aan 14 gasten doormiddel van zes gastenkamers. Genoeg luxe om voor een tijdje op de zee te dobberen omringd door échte pure luxe.

VisionE Superjacht basketbalveld