Post Malone, alias Austin Richard Post, is zo goed als constant in de hitlijsten te vinden, terwijl hij ondertussen bezig is met zijn wagenpark aan het uitbreiden. Eens in de zoveel tijd houdt dat ook in dat er een plaats vrij moet komen voor een nieuwe. In dit geval moeten zijn aangepaste Bugatti Chiron, die hij in 2019 op 23-jarige leeftijd aanschafte, het geloven.

Bugatti Chiron 2019 van Post Malone

Aangezien het feit dat de Bugatti Chiron volledig is uitverkocht, zal de concurrentie voor de koop tamelijk hoog zijn. Iedere editie van de Franse supercar is speciaal, maar deze wordt geleverd met meer dan $ 151.500 aan upgrades die ‘m nóg unieker maakt.

Het voertuig van Post Malon zagen we eerder al verschijnen in een video van YouTuber TheStradman (hieronder te zien). Hierin zien we de witte supercars met enkele discrete accenten van zilver, zwart en rood in al z’n glorie.

Zoals we al zeiden is dit niet de standaard uitvoering, in hoeverre je een Chiron standaard kan noemen. De desbetreffende hypercar van de zanger bevat een zilveren mesh grille ter waarde van zo’n $ 38.200, opvallend zilveren Caractere Wheels ter waarde van $ 64.000 en zwarte remklauwen die nog eens $ 6.800 extra kosten.

Het geheel witte motief en de decadente toevoegingen zijn niet beperkt tot het exterieur. Het interieur is net als het exterieur namelijk oogverblindend wit en voorzien van met leer beklede Comfort Seats, terwijl de middenconsole bestaat uit een $ 10.900 kostende aluminium inleg.

Post Malone

Onder de motorkap ligt uiteraard de quad-turbocharged 8,0-liter W-16-motor die zorgt voor de krankzinnige 1.479 paarden en 1.180 Nm koppel, zodat ‘ie in slechts 2,5 seconden vanuit stilstand naar 100 km/ raast – op weg naar de topsnelheid van 420 km/h.

Prijs op aanvraag

De prijs is op aanvraag, maar ga er maar vanuit dat ‘ie voor niet minder dan € 3 miljoen verkocht zal worden. Dat is namelijk de instapprijs voor het Franse voertuig, exclusief de peperdure extra features en het feit dat ‘ie is ingereden door een succesvolle Amerikaanse dure zanger, wat ook altijd wel helpt met de prijs. Ingereden is trouwens ietwat overdreven, want er staat slechts 1.000 km op de teller.

Zijn Chiron wordt momenteel aangeboden via DuPont Registry.