The King of Kickboxing, ofwel Rico Verhoeven, was in de veronderstelling dat hij zijn eigen auto op zou halen bij Absolute Motors voor een gloednieuwe wrap. Dit was echter niet het geval, want hij werd verrast met een gloednieuwe bolide. Hij toonde vol trots op Instagram de eerste kennismaking met zijn kersverse sportwagen.

McLaren 720s Spider

Rico Verhoeven bracht zijn McLaren 720s langs bij Absolute Motors voor een nieuwe wrap. Hij was na een paar maanden zijn donkergroene wrap al zat en verwachtte dat ze een nieuwe wrap om zijn pareltje zouden plaatsen. Hij wist dus helemaal niet dat de mannen een heel ander plan voor Verhoeven hadden gesmeden. Ze kregen hem zover om naar Louwman Exclusive te komen om hem vervolgens compleet te verassen met een gloednieuwe McLaren 720s Spider.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Details van de nieuwe wrap van Rico Verhoeven

De nieuwe wrap om zijn nieuwe wagen is een unicum en is zelden gespot op een bolide. De basiskleur die werd gebruikt voor de McLaren 720s Spider is Nardo Grey. Dat zou er al supergaaf uitzien op zichzelf, maar de marmer-achtige accenten op de motorkap en aan de onderkant maken de wagen helemaal af.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Absolute Motors (@absolute.motors)

Verschil tussen de 720s en de 720s Spider

De McLaren 720s is dus verleden tijd voor de geboren kampioen uit Bergen op Zoom. Zijn nieuwe aanwinst ziet er niet alleen een stuk dikker uit, maar qua performance laat de Spider ook zien wie de baas is. De sportieve wagen heeft 720 pk en een acceleratieprestatie van 0-100 km/u binnen 2,9 seconden. De Spider kan een krankzinnige topsnelheid halen van maximaal 341 km/u. In Nederland heb je er niet veel aan, maar het is altijd leuk dat ‘ie de mogelijkheid biedt.

Ook heeft Novitec nog een aandeel aan Verhoeven zijn beauty, dus de 720 pk zal ongetwijfeld niet helemaal kloppen.

Rico Verhoeven McLaren