Wanneer uw vader vroeger een Mercedes reed, is de kans aannemelijk dat u zelf nu ook een Duitser uit Stuttgart voor de deur heeft staan. Zoiets wordt zowel bewust als onbewust doorgegeven aan de volgende generatie. Is er een kind op komst en zoekt u nog iets bijpassend voor bij de auto?  Nou, Mercedes heeft een kinderwagen aan het assortiment toegevoegd die perfect aansluit bij uw AMG.

AMG GT-kinderwagen wordt bepekt tot 299 stuks

De Mercedes-AMG-kinderwagen is ontwikkeld in samenwerking met het Duitse bedrijf Hartan en is de opvolger van verschillende eerdere iteraties, maar deze is nét een tikkeltje exclusiever dan de eerdere.

De Duitse autofabrikant heeft nu een project in beperkte oplage uitgebracht, geïnspireerd op de vierdeurs AMG GT-coupé. De AMG GT-kinderwagen wordt beperkt tot slechts 299 exemplaren en heeft een levendig kleurenschema om ‘m te onderscheiden van de standaardversies.

De kinderkoets is uitgerust met een kleurrijke luifel van jacquardstof en is voorzien van een AMG-patroon en een felle rood-zwarte kleurencombinatie, passend bij de premium opvouwbare tas.

Het handvat is omwikkeld met premium zwart leer met rode stiksels en microfiber is gebruikt voor de stoelinleg. Verder is de kinderwagen ook nog voorzien van een gave set AMG kruisspaaks velgen, vergelijkbaar met wat je op een AMG GT zou zien, en is het zitje verstelbaar.

Exclusief te koop in juli

De limited-edition Mercedes-AMG-kinderwagen zit bomvol AMG-branding en zal vanaf juli 2022 exclusief in Europa te koop zijn. Prijzen worden nog niet genoemd, maar het zal minimaal € 1.100 gaan kosten, want zoveel wordt er gevraagd voor de standaardversie van het Duitse automerk.

Als alternatief kunt u ook kijken naar de kinderwagen (lees: trike) van Bentley of die van het kledingmerk Versace