Conor McGregor is de best betaalde sporter van 2020 en heeft daarbij ook een groot gapend gat in z’n hand. Hij verkiest uitsluitend luxe vervoersmiddelen en heeft een horlogecollectie om jaloers van te worden. In dit stuk focussen we ons vooral op het eerstgenoemde. Maak kennis met de vierwielers die tezamen het wagenpark van deze Ierse MMA-vechter vormen.

Conor McGregor’s favourites

Conor McGregor is een van de bekendste MMA-fighters ter wereld. Genoeg reden om jezelf flink te verwennen dus met een flink wagenpark. Van Bentley tot Lamborghini, niks is de man te gek. Dit zijn de mooiste bolides die hij bezit.

Lamborghini Urus

De Lamborghini Urus is het meeste populaire en best verkochte model uit de Sant’Agata Bolognese. Ook McGregor draagt hieraan bij en gaf zichzelf, én zijn gezin, in 2019 onder meer zo’n krachtig stier cadeau tijdens kerstmis.

Lamborghini Aventador Roadster

Inderdaad, één Lamborghini is niet genoeg. Hij rijdt namelijk ook in een Lamborghini Aventador Roadster en geef ‘m eens ongelijk. De groene sportwagen is kenmerkend voor Conor. Hij heeft er wel regelmatig problemen mee gehad. Zo is de wagen wel eens weggesleept nadat hij hem verkeerd geparkeerd had. Ai…

Bentley Continental GT cabrio

Als trotse Ier kan bij McGregor natuurlijk geen illustere wagen uit het Verenigd Koninkrijk ontbreken. Vandaar dat hij een Bentley Continental GT heeft aangeschaft. De klassieke wagen heeft een tijdloze uitstraling en zelfs de lak is in de kleur British green.

Rolls-Royce Phantom Drophead

Een verder heel kenmerkende wagen voor McGregor is zijn Rolls Royce Phantom. Op overige foto’s heeft hij zelfs een foto van zichzelf op de zijkant laten plaatsen met de tekst ‘Notorious’.

Golfkarretje

En naast al deze paardenkrachten te besturen is McGregor ook niet te beroerd om in een golfkarretje rond te rijden. Dat doet hij zelfs vol trots met zijn Gucci-slippers. En daarmee sluiten we in stijl zijn wagenpark af.

Zodra wegen niet zo relevant zijn qua reizen, boekt hij zonder te aarzelen een privé-jet te of koopt hij een jacht. Kosten noch moeite worden gespaard om zo’n vervoersmiddelen te bemachtigen. Maar je zou ‘m ook gewoon op de fiets kunnen spotten, want die pakt ‘ie ook met enige regelmaat.