Cristiano Ronaldo heeft wellicht het meest indrukwekkende wagenpark van alle profvoetballers. Om te zorgen dat zijn supercars niets overkomt laat hij niets aan toeval over en heeft hij werknemers op de loonlijst staan die voor zijn auto’s zorgen. Echter sluit dat geen ongevallen uit.

Medewerker crasht de Bugatti Veyron van Cristiano Ronaldo

Vorig jaar zagen we al hoe een medewerker van een wasstraat de Ferrari van een Serie-A speler de vangrails inreed, maar één van de twee Bugatti Veyrons van Cristiano Ronaldo blijkt ook niet veilig te zijn. Niet iedereen kan omgaan met 1200 pk aan vermogen, zo blijkt maar weer.

Op 14 juni vloog de 39-jarige Ronaldo samen met zijn vrouw, Georgina Rodriguez, en zijn vijf kinderen naar Mallorca om daar vakantie te vieren. De Portugese voetballer kan blijkbaar niet zonder zijn Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, ter waarde van circa € 2 miljoen, die hij in 2016 aanschafte, en liet ‘m daardoor verschepen naar de Spaanse vakantiebestemming.

Echter werd deze maandagochtend rond een uur of 11:00 tegen een muur in de woonwijk Sa Coma in Bunyola zijn geparkeerd door een van zijn werknemers. De bestuurder kwam er met de schrik van af, maar dat geldt niet voor de peperdure Franse supercar. De lokale politie startte een onderzoek, maar het bleek gewoonweg een menselijk fout.

Ronaldo was niet aanwezig tijdens het incident

“Het ongeval gebeurde op een secundaire weg in de buurt van het Joan March-ziekenhuis. De auto lijkt van de weg te zijn geraakt en is tegen een muur gebotst die deel uitmaakt van de bescherming van een huis met daarachter een afzetting van een gasfles. Er was op dat moment blijkbaar een medewerker van Cristiano aan het rijden en niet Cristiano. Hij was zeker niet ter plaatse toen agenten arriveerden”, vertelt een bron aan The Sun.

Wees niet gerust, want de familie zit niet zonder vervoer. Er werd tegelijkertijd namelijk een Mercedes-Benz G-Klasse verscheept, waardoor de familie in alle rust kan gaan relaxen. Daarbij heeft Manchester United-vedette overigens toch nog een hele vloot aan supercars klaarstaan en anders koopt hij er daar wel een. Als een van de beste betaalde atleten van 2022 met $115 miljoen aan inkomsten hoeft hij zich niet te houden aan een strikt vakantiebudget.