Oude liefde roest niet, ook al is de vlam gedoofd. Zanger en entertainer Jason Derulo heeft inmiddels verbroken met Jena Frumes, maar de Amerikaan is nog steeds erg verzot op zijn ex. Jason Derulo heeft namelijk voor zijn ex een dikke villa gekocht.

 

Wie is Jason Derulo?

De Amerikaanse zanger werd in 1989, 21 september, geboren in Miramar, Florida. Als singer-songwriter voor gerenommeerde artiesten als (P) Diddy en Sean Kingston, evenals Lil Wayne, timmerde de artiest al vroeg aan de weg. De doorbraak kwam in 2009, toen Jason de debuutplaat ‘Watcha Say’ uitbracht. Niet veel later volgende het debuutalbum ‘Jason Derulo’, waarvan ‘Ridin’ Solo’ één van de bekendste hits is (2010).

Tegenwoordig is hijzelf minder op het podium te vinden, maar Derulo’s populariteit leeft nog volop. Derulo zou momenteel in de top twintig van meest gevolgde accounts op TikTok staan. Zoals vaker blijkt, kun je met zo een immense following op het socialmedia-kanaal flinke inkomsten vergaren eveneens.

Het huis dat Jason Derulo voor zijn ex en hun zoontje kocht

Met een prijskaartje van 3,6 miljoen dollar wat de villa betreft, zit de voormalige vriendin van Derulo er warmpjes bij. Wat een hoop verklaart: het tweetal heeft samen een zoontje. Jason King Derulo kan zo in een veilige omgeving opgroeien, zullen wij maar zeggen.

Prima alternatief op samen blijven?

Ruimte om te spelen is er genoeg voor de kleine. Het huis van de ex van Derulo is voorzien van vijf slaapkamers, vijf badkamers, een thuisbioscoop, een spa-ruimte, zwembad met waterval, luxueus tuinhuis en ga zo maar door. 

De villa werd eerst in verband gebracht met Derulo als eigenaar. Maar het Amerikaanse medium TMZ kwam erachter dat de villa naar Jena en zoontje Jason King is gegaan. Toch nog een happy ending dus, in ieder geval voor de kleine.