Dave Roelvink heeft samen met een vriend een pand in de Limburgse stad Heerlen opgekocht. Waar Roelvink vaak in het nieuws komt door misdragingen of in de prak gereden supercars, lijkt dit een verstandige beslissing van de 28-jarige mediapersoonlijkheid.

Dave Roelvink koopt pand in Heerlen

Dave Roelvink, de oudste zoon van vader en zanger Dries, en oudere broer van Donny, bezit met zijn 28 lentes al meerdere panden. Naast dit nieuwe pand in Heerlen, beschikt Roelvink ook nog over twee huizen in het Noord-Hollandse Landsmeer, onder de rook van Amsterdam. Eén van die huizen is de woning die hij in 2017 kocht, en waar hij nu met zijn vriendin Jazzlyn en zoontje Dean wordt. Het andere pand verhuurt hij momenteel.

Dave Roelvink Heerlen

Foto: Google Streetview

Volgens Shownieuws is Roelvink nu de eigenaar van een oud, leegstaand pand aan de Eikenderweg in Heerlen. Roelvink en zijn kameraad kochten het pand naar verluidt voor zo’n € 120.000 op een veiling. De waarde wordt getaxeerd op een geschatte € 500.000. De twee hebben de woning gekocht als investering om te verbouwen, en daarna voor een hogere prijs door te verkopen. Verbouwen lijkt overigens hoog nodig, het pand ziet er van de buitenkant nogal vervallen uit.  Het pand zal dus flink wat verbouw- en vernieuwingskosten met zich meebrengen, maar dat zullen de twee naar verwachting snel goed kunnen maken met de verkoop.

Het vaderschap lijkt Dave Roelvink goed te doen, en tot inkeer te hebben gebracht. Zo kwam de voormalig DJ en model verscheidene keren negatief in het nieuws door onder andere diefstal, belediging van ambtenaar in functie, rijden onder invloed en crashes met sportwagens. Het is in ieder geval goed om te zien dat Dave Roelvink een serieus doel ambieert.