Rapper Travis Scott en zangeres en ondernemer Kylie Jenner hebben hun luxe herenhuis in het Amerikaanse Beverly Hills te koop gezet voor een bedrag van $ 22 miljoen. Dat doet het stel slechts vier jaar nadat ze de villa aanschaften voor een bedrag van $ 13,5 miljoen. Als de twee het herenhuis verkopen, maken ze dus zo’n $ 8,5 miljoen winst. Laten we samen de woning doorlopen.

Het herenhuis in Beverly Hills

Het statige herenhuis is gelegen in de luxe wijk Benedict-Canyon in Beverly Hills, Los Angeles. De woning zit boordevol Europese charmes, en is met zijn nogal hoekige ontwerp een uiterst opvallende verschijning. Het perceel bedraagt in totaal zo’n 10.000 m².

De woning beschikt over liefst zeven slaapkamers, acht volledige badkamers en nog eens twee aparte damestoiletten. Het huis wordt opgeleverd met een ongekend aantal voorzieningen en een ongeëvenaarde inrichting, met neutrale op maat gemaakte aardetinten en afwerkingen, die nog meer glans geven.

Ultramoderne accenten kenmerken

Het herenhuis van Travis Scott en Kylie Jenner, die bekritiseerd worden vanwege hun gebruik van privéjets, is een weelde van luxe. De begane grond beschikt over eikenhouten vloeren, geïmporteerd steen en een breed scala aan kamerhoge glazen deuren, die toegang geven tot de weelderige tuin.

De eerste verdieping heeft onder andere een slaapkamer met zithoek en zelfs eigen balkon. De kamer heeft daarnaast ook dubbele baden, dubbele inloopkasten en een open haard. Het herenhuis beschikt – uiteraard – ook over de nodige luxevoorzieningen. Voorbeelden hiervan zijn een verduisterde bioscoop, verduisterde biljartkamer met marmeren bar, lounge, grote familiekamer, stalling voor zeker drie auto’s én een woonkamer met open haard en uitzicht op het zwembad.

Travis Scott en Kylie Jenner

Foto: Tomer Fridman

Jenner beschikt over nog een huis, een villa ter waarde van $ 36 miljoen in Holmby Hills, tevens een luxe wijk in Los Angeles. Daarnaast beschikt ze over een nog braakliggend terrein, dat ze voor een bedrag van $ 15 miljoen heeft aangekocht. Momenteel bouwt ze ook een woestijn-vakantiehuis in La Quinta’s Madison Club, een luxe oord net buiten Los Angeles.

Deze woning in Beverly Hills staat te koop voor $ 22 miljoen. Heeft u interesse? Bekijk de advertentie van makelaar Tomer Fridman hier.