Influencer en zangeres Dee van der Zeeuw, beter bekend als gewoon ‘Dee’, heeft haar woning in Zeist te koop gezet. Ze is van plan te verhuizen met haar vriend Lars, omdat zij kor geleden is bevallen van een kindje en behoeft heeft aan meer leefruimte. In mei zullen de twee neerstrijken in hun volgende woning, waar nog veel aan moet gebeuren. “We kunnen niet wachten om deze verbouwing XXL met jullie te delen.”

Van Enzo naar Lars

Dee is voornamelijk bekend vanwege haar eerdere relatie met één van de grootste YouTubers van Nederland. Inderdaad, Enzo Knol. De twee kregen verkering, zoals we dat vroeger zo mooi noemden, in 2013, waarna Dee ook in verschillende vlogs van Enzo haar gezicht liet zien. Na vijf jaar was het echter voorbij tussen de lovebirds. Het koppel besloot in 2018 om de relatie te beëindigen.

Het was een paar maanden later dat Dee een nieuwe vriend kreeg, Lars Gerbrands. De twee kwamen in 2019 samen te wonen in Zeist, waar ze tot nu toe zijn gebleven. Maar in september van 2022 kregen ze hun eerste kindje, Elin. Daarom heeft het koppel nu besloten om te gaan verhuizen. Er moet immers genoeg plek zijn voor hun dochtertje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Mooi verbouwde woning in centrum Zeist

De influencer heeft haar twee-onder-een-kapwoning op loopafstand van het centrum van Zeist te koop gezet op Funda. De woning is ruim ingericht, met een nadruk op grijstinten en veel licht dat door de plafondramen de luxueuze keuken binnen schijnt. De bakstenen en oude, houten balken zijn verwerkt in de modernere stijl om het rustieker over te laten komen.

De oppervlakte van het huis bedraagt 114 m² en heeft drie verdiepingen, plus een kleine kelder. De achtertuin is 147 m² waar het groene nepgras gelegen in de tuin grenst zich aan een knus, wit tuinhuis met overdekt terras en buitenkeuken, waar ’s zomers genoten kan worden van een barbecue of gezellige samenkomsten. Het totale perceel komt uit op 309 m².

Toen Dee de woning in 2019 kocht heeft zij er € 339.000 voor betaald en liet er vervolgens een hypotheek van € 275.000 op vestigen. Ondertussen staat de vraagprijs op Funda nu op € 620.000, en hoopt Dee er flink wat winst mee te maken.

Het overdekte terras van de woning