Als u dacht dat joel Beuker onderhand al genoeg voertuigen heeft, zit u er flink naast. Nadat hij de harten van menig sportliefhebber heeft veroverd, doet hij dezelfde bij liefhebbers van sportauto’s.

Nieuwe auto van Joel Beukers heeft 1.000 pk

Hoewel hij de sleutels heeft van onder meer een Mercedes-AMG G63 6×6, een Ferrari 812 Superfast, een BMW X5, een 1969 Dodge Charger en twee Lamborghini’s (een Huracán en een Urus), kondigde hij onlangs op Instagram aan dat hij een nieuwe auto aan zijn wagenpark heeft toegevoegd. Eentje met maar liefst 1.000 pk onder de motorkap. We hebben het over een Tesla Model S Plaid in een duistere uitvoering.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

“Hij is er! Tesla Model S plaid met 1000pk”, schrijft de eigenaar van Clean Nutrition trots op zijn Instagram-account.  Het is momenteel één van de snel accelererende productieauto ter wereld: binnen 2,8 seconden bereikt ‘ie al de 100 km/h. De topsnelheid ligt op 322 km/u. Dat is net ietsjes minder dan zijn andere, nieuwe auto, een aangepaste Audi R8. Maar ja, die heeft dan ook 1.250 pk

Solid Black

Het exterieur van de sedan is gespoten in Solid Black, een optie van € 1.800, en er zitten 21″ Arachnid-velgen onder, merkte Autoblog op. Ook heeft Joel Beukers gekozen voor een speciaal crème-interieur, een keuze die € 2.500 aan de totaalrekening heeft toegevoegd en ondertussen al helemaal onder de roze sportpoeder zit.

Naast de opvallende kleur krijgt de fitnessguru beschikking over een geavanceerde cabine met een volledig digitaal dashboard met een breed scala aan functies en mogelijkheden, waaronder een groot touchscreen, stemcommando’s en vele veiligheidsvoorzieningen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Niet meer pompen

Vanwege de gecertificeerde aandrijflijn hoeft Beukers niet telksen pompen bij het pompstation, maar is hij afhankelijk van het snellaadnetwerk van Tesla. Gelukkig heeft de batterij voldoende capaciteit om meer dan 600 kilometer af te leggen op een volle lading en in enkele minuten kan er tot 300 kilometer bereik bijgeladen worden.

Het voertuig is gloednieuw en een kentekencheck leert ons dat ‘ie € 136.090 koste, exclusief de extra opties die Beukers heeft gekozen.