Gordon Heuckeroth zit niet stil en u kunt hem onder andere kennen als zanger en presentator, evenals columnist, schrijver en ondernemer. Zo speelde hij bijvoorbeeld zes jaar lang de sterren van de hemel in de Toppers. Echter, in 2021 emigreerde Gordon naar de ‘city of gold’: Dubai, om zijn ietwat rommelige leven achter zich te laten.

De interieurpassie van Gordon

Zijn passie voor interieur werd aangewakkerd tijdens het regisseren van enorme showdecoraties voor sets en televisie. Toen Gordon een penthouse kocht in het luxe appartementencomplex ‘The Wave’, begonnen de interieur kriebels al helemaal te bloeien bij de bekende Nederlander.

Het penthouse was vrijwel leeg en hij heeft het penthouse met een woonoppervlakte van 250 vierkante meter volledig zelf ingericht. ”Toen ik het kocht, was het nog niet afgewerkt. Ik wandelde rond in kale ruimtes, maar zag het onmiddellijk voor mij”, aldus Gordon in een interview met het AD. Toen Gordon besloot om te verhuizen naar Dubai, heeft hij zijn passie voor interieur doorgezet en startte zijn eigen interieurbedrijf genaamd 1001 Night Productions.

Entree penthouse Gordon

Foto: 1001 Night Productions

 

Luxe interieur van Gordon

Voor het interieur van het penthouse heeft Gordon zijn inspiratie gebruikt van zijn talloze reizen die hij heeft gemaakt en vond het belangrijk om hierbij van een huis een thuis te creëren.

De woning bevindt zich op de zevende verdieping van het appartementencomplex en via een privélift benadert u het penthouse. Vanuit de entreehal kunt u door de glazen deuren doorlopen naar de royale eetkamer, waar een ovale tafel met een donker houten tafelblad staat en boven de eettafel hangt een ware eyecatcher van het Italiaanse interieurmerk Galloti & Radice.

Keuken penthouseFoto: 1001 Night Productions

Het penthouse beschikt over vier kamers, waarvan drie slaapkamers. De open en ruime keuken is gemaakt van zwarte matte kasten en marmerblad. Gordon heeft daarnaast een wijnkoelsysteem laten installeren om al zijn favoriete wijnen koud te leggen. Aan het keukeneiland kunnen gasten plaatsnemen om een heerlijk glaasje bubbels te drinken.

Naast een keukeneiland beschikt het huis ook nog over een speciaal ontworpen bar die zich bevindt in de woonkamer en is gemaakt van onyxblad. Al met al genoeg plekken dus om heerlijk te loungen.

Dakterras Gordon

Foto: 1001 Night Productions

Vanaf het dakterras heeft u een adembenemend uitzicht over de A’DAM toren en op de mooie ronde loungebank kunt u met een glaasje bubbels heerlijk genieten. De uitgebreide buitenkeuken geeft de mogelijkheid om een heerlijke zomerse BBQ te geven voor uw familie en amices en last but not least is er een buitendouche om ’s zomers even heerlijk af te koelen.

Het prijskaartje

Het penthouse kocht Gordon destijds voor een bedrag van € 2.000.000 en toen de zanger naar het Midden-Oosten verhuisde zette hij zijn woning te koop voor € 3.500.000. Hij was dus uit op een winstmarge van circa € 1.500.000, maar deze wens bleef onbeantwoord. Met deze vraagprijs was er weinig tot geen interesse en een prijsverlaging was in feite noodzakelijk. Gordon heeft er voor gekozen om de prijs met maar liefst € 500.000 te verlagen, waardoor kopers nu contact op kunnen nemen om te onderhandelen over de nieuwe prijs van € 3.000.000. Daarmee zal het vermogen van Gordon aardig gespekt kunnen worden.

 

Gordon stapt in het huwelijksbootje

Momenteel wordt Gordon in zijn eentje in het Midden-Oosten, maar daar gaat snel verandering in komen. De bekende Nederlander heeft namelijk zijn nieuwe prins op het witte paard ontmoet in Dubai en zijn sinds januari samen. Hoewel het stel pas een kleine drie maanden bij elkaar zijn gaan ze nu al samenwonen en als kers op de taart liet Gordon zondag op Instagram weten dat zijn grote liefde Gavin hem ten huwelijk heeft gevraagd. “Ik kan niet stoppen met huilen van geluk en vreugde”, aldus Gordon.