Telecombedrijf T-Mobile heeft onlangs een gigantische deal gesloten met acteur Ryan Reynolds. Het Duitse telecombedrijf gaat Mint Mobile overkopen, een bedrijf waar Reynolds mede-eigenaar van is, voor maar liefst € 1,26 miljard.

Van acteur tot succesvolle zakenman

Ryan Reynolds is een wereldberoemd acteur uit Canada, die we kennen uit films als Deadpool en Ted, maar sinds een aantal jaar is hij ook een actief ondernemer. Eerder was Reynolds al eigenaar van drankmerk Aviation Gin, waar hij door de jaren heen op zijn platformen ook reclame voor heeft gemaakt. Echter is het uiteindelijk door drankenconcern Diageo overgenomen. Ook is Ryan Reynolds mede-eigenaar van de Welshe voetbalclub Wrexham AFC.

Echter heeft de schatrijke acteur een nieuwe deal weten te behalen. Het telecombedrijf T-Mobile gaat voor $ 1,35 miljard, omgerekend € 1,26 miljard, Ka’ena Corporation overkopen. Onder dit bedrijf valt netwerkoperator Mint Mobile, waar Reynolds een onbekend, maar significant aandeel in bezit. De acteur zal volgens mede-oprichter David Glickman een rol blijven spelen in de reclames van het bedrijf, wat de Canadees voorheen al deed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

In een interview grapt Reynolds over de deal: “We zijn erg blij dat T-Mobile een agressief lastminutebod van mijn moeder Tammy Reynolds heeft overtroffen, omdat we geloven dat de uitmuntendheid van hun 5G-netwerk een betere strategische match zal bieden dan de iets bovengemiddelde mahjongvaardigheden van mijn moeder.”

Het vermogen van Ryan Reynolds

Met zijn humor heeft Ryan Reynolds het ver kunnen schoppen in de filmindustrie, maar dat sociaal talent kan hij dus duidelijk ook goed gebruiken in de ondernemerswereld. De man heeft op dit moment maar liefst $ 350 miljoen op zijn naam staan, wat omgerekend zo’n € 330 miljoen is.

Echter zullen de nummers zeker nog stijgen dankzij de aankoop van T-Mobile. Daarnaast mogen wij zijn succesvolle carrière als acteur zeker niet vergeten: we verwachten dat er nog vele goede titels op zijn naam komen te staan in de komende jaren, waaronder Deadpool 3.