Het Noord-Brabantse Son en Breugel, nabij ’s Hertogenbosch, staat bekend om zijn prachtige, uitgerekte bossen, maar ook om de diverse miljoenenwoningen, zoals deze in Ibiza-stijl. Maar nu is het tijd om een ander adres in het zonnetje te zetten. Van een jacuzzi tot een dubbele inpandige garage, er is niets wat aan deze villa ontbreekt.

Vrijstaande woning aan de bosrand

Diverse woningen in deze Brabantse gemeente profiteren dus van groene omgeving, en daar is dit pand (gebouwd in 1972) beslist geen uitzondering op. Sterker nog: het object grenst aan een bosrand waardoor er vrij zicht bestaat op de prachtige bossen. Los van een konijn of iets dergelijks wilt u als toekomstige eigenaar logischerwijs niet dat iemand zomaar het perceel van 1262 vierkante meter betreed, maar maakt u zich geen zorgen, beveiligingscamera’s staan op scherp en de totale lap grond is omringd door hekwerk.

Tuin Son en Breugel

Foto: Funda

U treedt het terrein binnen via een elektrische poort, waarna u door kan rijden naar de dubbele inpandige garage van maar liefst 52 vierkante meter. Zodra u het huis binnenkomt, maken uw schoenzolen kennis met keramische Italiaanse vloertegels en vanuit de hal kunt u uw weg vervolgen richting de ruime living. De woonkamer beschikt over twee zitgedeeltes en een open haard, wat voor een gezellige sfeer zorgt tijdens het borrelen met uw amices.

In 2019 is de woonkeuken compleet vernieuwd. De keuken is verdeeld over een ruim kookeiland en dubbele wandopstelling. De inbouwapparatuur is van Miele en beschikt onder andere over een stoomoven, een combioven, wijnklimaatkast, een Quooker en drie inductiekookplaten. Wie van koken houdt, kan zich in deze keuken dus zeker uitleven.

Keuken villa

Foto: Funda

De tuin beschikt over verschillende luxe voorzieningen en dankzij de ligging op het zuidwesten, heeft u in de zomer gegarandeerd de hele dag zon. Er zijn drie terrassen aanwezig om uit te kiezen, welke allen zijn uitgerust met buitenspeakers. Ziet u het al voor u? Oké, door. Wanneer u zin heeft om te relaxen kunt u plaatsnemen in de barrel sauna, onder de verwarmde buitendouche of laat u toch liever alle zorgen van de wereld van u af laten glijden in de naastgelegen jacuzzi?

Verder beschikt de tuin ook nog over een luxe tuinhuis, voorzien van een zitgedeelte inclusief TV, evenals een toiletruimte, een bar met vaatwasser en Amerikaanse koelkast. Mocht u zich even willen afzonderen van de rest van het gezin, dan biedt het tuinhuis de perfecte plek.

Tuin villa Son

Foto: Funda

De vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 344 vierkante meter beschikt over vijf slaapkamers en twee badkamers. De masterbedroom is voorzien van een riant balkon met een en suite badkamer. De badkamer beschikt over een inloopdouche, een relaxt hoekbad, een vrij hangend closet en dubbele wastafel.

De twee slaapkamers die gelegen liggen aan de achterzijde van de villa hebben beiden toegang tot een riant dakterras, van maar liefst circa 25 vierkante meter. Wanneer het zonnetje schijnt kunt u hier ’s ochtends heerlijk genieten van een kop koffie. Indien u interesse heeft in deze woning, kunt u de pagina terugvinden op Funda. De vraagprijs is € 1.550.000 kosten koper.

Masterbedroom villa Son

Foto: Funda