Hoewel men haar op het internet wegzet als een talentloos figuur, weet Fabiola Volkers hoe ze haar brood op de plank krijgt.  Nadat ze afgelopen jaar haar eerste koopwoning kocht, staat er nu ook een dikke klasbak voor de deur.

Fabiola Volkers (23) boert goed

Fabiola vergaarde landelijke bekendheid met haar deelname aan Temptation Island. Vervolgens stortte ze zich op haar muziek carrière, maar de meeste van haar centjes verdiende als pikant model. Met haar inkomsten kocht ze vorig jaar zelfs haar eerst huis. “Wie had dat nou ooit verwacht… Fabiola zonder diploma, dom en blond geschat altijd”, schreef ze over de transactie op haar Insagram Stories.

De nieuwste aanwinst van de Echte Meisjes In De Jungle-deelneemster is een Mercedes-Benz CLA 180. Dat kondigt ze in gebrekkig Nederlands aan op haar Instagram-account. “2023 CRAZY YEAR! Eigen koophuis gekocht & nu me droom auto. Wauw zo dankbaar”, schrijft ze. Ze pikte ‘m op bij autodealer Wensink.

De Duitse bak is gloednieuw en had een nieuw prijs van €54.496, blijkt uit een kentekencheck. De premium sedan wordt gekenmerkt door zijn verfijnde stijl, hoogwaardige interieur en uitstekende prestaties. Het een populaire model van Mercedes-Benz vanwege zijn gestroomlijnde ontwerp en dynamische rijeigenschappen.

De voorkant van de auto heeft een opvallende grille met het beroemde Mercedes-Benz-logo in het midden. De koplampen zijn slank en modern en voegen een agressieve uitstraling toe aan het ontwerp.

De Mercedes-Benz CLA 180 is uitgerust met een 1,3-liter viercilindermotor die 136 pk levert. Het vermogen wordt overgebracht via een zeventrapsautomaat met dubbele koppeling en voorwielaandrijving en qua accelereren zit het ook goed: 0-100 km/u in 9,1 seconden, terwijl de topsnelheid ligt op 215 km/u.