Cristiano Ronaldo is een van de meest bekende en succesvolste voetballer ter wereld en verdient dan ook bakken met geld. Zo heeft hij onder andere een villa in Italië, een vakantiehuis in Marbella en een riante woning in Madrid. Niet alleen bezit de voetballer over meerde huizen, hij heeft de afgelopen jaren ook flink wat auto’s aan zijn wagenpark toegevoegd. Afgelopen weekend werd de Portugese voetballer dan ook met zijn vriendin in Madrid gespot in zijn Bugatti Centodieci.

De allesomvattende voetbalcarrière van Cristiano Ronaldo

Ronaldo heeft al voor veel verschillende bekende voetbalclubs gespeeld: Real Madrid, Manchester United en Juventus. Eind vorige jaar verbaasde Cristiano Ronaldo vriend en vijand door een contract te teken bij de Saoedische voetbalclub Al-Nassr, tot de zomer van 2025. Naar verluidt gaat de Portugese voetballer hier maar liefst € 200.000.000 per jaar verdienen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Naast zijn voetbalcarrière staat Ronaldo ook bekend om zijn liefde voor luxe auto’s. Zo is de Portugese wereldster onder meer de eigenaar van een Bentley Flying Spur, een Aston Martin DBS Superleggera cabriolet en een Ferrari Monza. Echter is het absolute pronkstuk van het wagenpark van Ronaldo, de zeer zeldzame Bugatti Centodieci. Er bestaan slechts 10 exemplaren en deze zijn allemaal exorbitant prijzig.

Bugatti Centodieci is het toppunt van exclusiviteit

Alhoewel de Portugese voetballer de Bugatti in 2020 al bestelde, werd hij afgelopen weekend pas voor het eerst in het openbaar gezien met deze luxe auto. De auto wordt aangedreven door een 8,0-liter W16-motor en de Bugatti heeft een vermogen van maar liefst 1600 pk. Hiermee is de witte miljoenenbak in staat om vanuit stilstand op te trekken naar de 100 km/u in minder dan maar liefst 2,4 tellen en naar de 300 km/u in slechts 13,1 tellen. Wanneer de Portugese topvoetballer het gaspedaal helemaal in trapt, tikt de snelheidsmeter de 380 km/u aan.

De Bugatti Centodieci had namelijk een prijskaartje van maar liefst £ 8.800.000, dat is omgerekend ruim € 10.011.346. Bent u benieuwd hoe het exemplaar van Cristiano Ronaldo eruit ziet? Bekijk dan de video hieronder!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alber Muncha (@alberam17)