Patser kunnen hun hart ophalen in de Amerikaanse stad Miami. Tuurlijk draait het hier allemaal om uiterlijk vertoon, maar wilt u echter pochen, ga dan naar E11even-club. Tijdens het aanstormende Formule1 -weekend kunt u daar gebruik maken van de flessenservice. Kosten? Een schamele $ 200.000.

Extravagantie club in Miami lanceert F1-aanbieding

De Amerikaanse stad Miami is een nieuwkomer in de Formule 1 en is ook meteen een van de duurste locaties voor fans om een Grand Prix bij te wonen. Met een gemiddelde prijs van $ 1.113 per ticket staat Miami op nummer twee van de duurste F1-circuits. Alleen in Las Vegas, wederom een Amerikaanse plaats, ligt de prijs gemiddeld hoger: $ 1.667. Dat is enkel het gemiddelde. Wie het volledige raceweekend in Miami wil ervaren, moet meer dan $ 5.000 meenemen.

Maar heeft u nog iets over en houdt u wel van een feestje, maak dan alvast een reservering bij E11even-club. Gedurende het F1-weekend vinden daar optredes plaats van Rick Ross, DJ Snake en Deadmau5, terwijl de Nederlandse Tiësto het raceweekend afsluit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door E11EVEN MIAMI (@11miami)

U kunt nu een tafel boeken vanaf $ 5.000. Dat is het starttarief. Maar met alles erop en eraan, waaronder een VIP-flessenservice, kunnen de kosten oplopen tot $ 200.000. Er zullen absoluut geen pitstops zijn tijdens de tweede F1 Miami Grand Prix in E11even. “E11EVEN VIP Services staat klaar om een ​​unieke uitgaanservaring te creëren voor uw feest”, lezen we op de website.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door E11EVEN MIAMI (@11miami)

Andere evenementen die tijdens deze week georganiseerd worden, zijn zo exclusief dat ze alleen op uitnodiging zijn. Zo is er bijvoorbeeld Laffite Automobili’s lancering van vijf nieuwe elektrische voertuigen of een brunch en een privé-winkelevenement met merken als Dolce & Gabbana, Ralph Lauren en IWC Schaffhausen.

Speciale pakketten tijdens de Grand Prix van Miami

Ook zijn er speciale pakketten beschikbaar voor doorgewinterde F1-fans die hun idolen willen ontmoeten. Zo biedt Seat Unique pakketten aan waarin men F1-coureurs kan ontmoeten en over het circuit kan toeren voor maximaal $16.600 voor VIP-stoelen.

En als men beroemdheden wil ontmoeten, kan men een kaartje boeken voor Carbone Beach, een pop-uprestaurant gebaseerd op het origineel uit NYC, waar onder andere LeBron James, Dwyane Wade, David Beckham en de Williams-zussen allemaal aten tijdens Miami’s 2022 F1-evenement. Mocht u ondanks de lange wachtlijst een tafel weten te bemachtigen, reken dan op een prijs van $ 3.000 tot $24.000 voor een volle tafel.