Voormalig profvoetballer Aron Winter probeert al bijna 12 jaar lang om zijn vrijstaande villa in Lelystad te verkopen, maar hij raakt het aan de straatstenen niet kwijt. Afgelopen jaar heeft hij de prijs voor de woning opnieuw moeten verlagen, wederom als poging om de interesse te wekken van potentiële kopers, maar tot op heden zonder resultaat.

De voetbalcarrière van Aron Winter

Aron Mohammed Winter werd geboren op 1 maart 1967 in Paramaribo, Suriname. Op jonge leeftijd verhuisde hij naar Lelystad, waar hij bij de amateurs voetbalde. Toen hij 16 was, begon hij voor Ajax te spelen. Hij debuteerde op 6 april 1986 in de Eredivisie en wist het derde doelpunt voor Ajax te maken toen hij inviel voor Frank Rijkaard. Tot 1992 speelde hij voor de Amsterdamse club, voordat hij overstapte naar de Italiaanse SS Lazio. Echter keerde hij in 1999 terug naar zijn vertrouwde team. Daarnaast heeft de profvoetballer ook 84 wedstrijden gespeeld met het Nederlands Elftal.

Dankzij zijn royale carrière in de voetballerij heeft Winter een mooi vermogen op weten te bouwen. Zo mooi zelfs dat hij deze villa in Lelystad liet bouwen. Echter probeert de voetballer zijn villa al jaren te verkopen. Maar dit blijkt lastiger dan gedacht. Toen hij deze villa voor het eerst te koop zette in 2011, had deze een verkoopprijs van € 2,5 miljoen. Toen dit niet wilde lukken, kwam de woning in 2018 opnieuw op de markt voor maar liefst € 2,75 miljoen. Helaas was dat ook geen succes. In 2021 bracht hij zijn villa wederom op de markt, voor € 2,25 miljoen en in 2022 ging er € 225.000 vanaf.

De villa van 659 m²

Blijkbaar heeft de voormalig profvoetballer geen haast, want € 750.000 prijsverlaging over een periode van meer dan een decennia is niet schrikbarend veel.

Of het nu door de locatie komt, of dat de villa simpelweg niet in de smaak valt weten we niet. Maar op dit moment staat de villa opnieuw te koop op Funda, nu met een vraagprijs van € 2 miljoen. Winter is dus een stuk gezakt met de prijs die hij voor de woning wil hebben.

Aron Winter

Voor € 2 miljoen is het ook echt een pareltje van een villa. Deze vrijstaande woning heeft een woonoppervlak van 659 m² met een perceel van maar liefst 3631 m². Het uit de kluiten gewassen pand werd in 2001 gebouwd en heeft maar liefst 14 kamers, waaronder acht slaapkamers. Ook heeft de woning vijf badkamers met één apart toilet.

Van de royale, modern ingerichte woonkamer met klassieke elementen, tot aan de riante oprijlaan met enorm hek dat alle pottenkijkers buiten zal laten staan: de woning voelt aan als een modern kasteel wegens alle ruimte en rust.

Ga een avond flink sporten in de fitnessruimte of neem een verfrissende duik in het buitenzwembad. De opties van deze woning zijn eindeloos. Ook bezit het een dubbele garage met ruimte voor uw mooie vierwielers. Heeft u interesse om Aron Winter te verlossen van deze vrijstaande villa? Bekijk vooral de foto’s en lees de advertentie op Funda. Misschien dat u zojuist uw droomwoning heeft gevonden!

Aron Winter