Afgelopen weekend was de grid tijdens de Formule 1 Grand Prix in het weelderige Monaco bezaaid met sterren, waaronder acteurs, topsporters en artiesten (zoals Tom Holland, Neymar en Chris Rock), maar ook supercars en superjachten stroomden stapsgewijs binnen om het eerste startschot mee te maken. Onder de aanwezigen was uiteraard ook Conor McGregor.

Conor McGregor’s Tecnomar for Lamborghini 63

Hoewel zijn boot misschien niet de grootste was tijdens de race in het dwergstaatje, die eer gaat namelijk naar het 126 meter Ocotopus, trok het wel degelijk de aandacht. Ook het feit dat hij een waanzinnige ligplaats pal tegenover een deel van de track had, is men niet ontgaan.

Op beelden zien we de Ier in zijn eentje languit op de comfortabele achterkussens van zijn Lamborghini-speedboat liggen, die mede opvalt door de ballonnen met de kleuren van Iers vlag, terwijl hij geniet van de zon, hapjes en drankjes en de voorbij razende Formule 1-bolides.

@pinkandpolished POV: you go to the Monaco GP and Conor McGregors yacht is across the track from your seats 🥹 #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – Amanda Friesen

Naast zijn passie voor auto’s en horloges liet McGregor afgelopen jaar zijn oog laten vallen op een ander icoon van exclusiviteit: de Tecnomar for Lamborghini 63. Deze verbluffende creatie combineert de Italiaanse stijl en het vakmanschap van Lamborghini met de zeewaardige prestaties van Tecnomar. Er zijn er slechts 63 van gemaakt en McGregor ontving het twaalfde exemplaar: een verwijzing naar zijn whiskeymerk Proper 12.

De Tecnomar for Lamborghini 63 is vernoemd naar het oprichtingsjaar van Lamborghini, 1963, en is een eerbetoon aan de sportwagens die het Italiaanse merk wereldberoemd hebben gemaakt. Het jacht is een visuele weergave van snelheid op het water, met een aerodynamisch ontwerp dat doet denken aan Lamborghini’s iconische wagenpark.

Met een lengte van ongeveer 19 meter en een krachtige motor sluit het aan bij alle wensen van McGregor. De romp is gemaakt van koolstofvezel, waardoor het jacht licht en toch stevig is en waardoor twee krachtige V12-motoren die een totaal vermogen van 4.000 pk leveren het best tot hun recht komen. Dit stelt het jacht in staat om een indrukwekkende topsnelheid van 60 knopen (ongeveer 111 km/u) te bereiken.