Bizzey groeide uit tot een fenomeen door middel van dj-trio Yellow Claw. Samen met Jim Aasgier en Nizzle speelde hij concertzalen en festivals over de hele wereld plat, maar inmiddels doet hij het ’trager’, aangezien hij ook voor zijn gezin moet zorgen. En waar kan dat beter dan op Bali?

Bizzey op Bali

Hoewel hij groot werd door Yellow Claw, timmert Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, keihard aan de weg aan zijn solo-carrière. Met diverse hits op zijn naam lijkt de buit binnen en maakt hij ook tijd om te genieten van zijn financiële onafhankelijkheid. Onlangs ging JayJay Boske bij hem langs in Bali om een rondleiding door één van zijn drie villa’s daar te krijgen.

Bali

Deze desbetreffende villa van Bizzey ligt in het zuiden van Bali, in de buurt van de populaire toeristenplaats Seminyak. Het toevluchtsoord is gebouwd in een rustige wijk en omringd door tropische planten en palmbomen. De villa heeft een modern ontwerp met Balinese invloeden en biedt alle luxe die Bizzey zich kan wensen tijdens zijn verblijf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brooks (@bizzey)

Zwembad en een gouden buitendouche

Eenmaal buiten aanschouwen we het zwembad dat is omringd door ligbedden, parasols en er zit een overdekte terras bij. En dat is geen overbodig luxe. “Veel mensen komen in het regenseizoen naar Bali. Ondanks dat het hier bloedheet is regent het ook zowat, daarom is het belangrijk om afdakjes te hebben. Het is en blijft een must”, aldus de Nederlandse artiest.

Bizzey Bali-01

Het oogt als de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon, terwijl hij en zijn gezin afkoeling kunnen vinden in het  verfrissende water van het zwembad. Er is ook een buitenbar waar gasten kunnen genieten van een drankje terwijl ze genieten van het uitzicht op de prachtige tuin.

Bali is op zich al een ‘Instagrammable’ bestemming. En Bizzey draagt daaraan bij met een gouden buitendouche en een sticker op de muur met ‘Girls don’t Cry’.

Bizzey Bali-03

Daarnaast is het naar eigen zeggen een enorm goede investering geweest. Want wanneer hij zelf niet op het eiland is, verhuurd hij het aan toeristen en conculega’s. Het was wel nog spannend, want toen ze begonnen met bouwen kwam corona om de hoek kijken, maar het bleek iedere cent waard te zijn. Zijn favoriete ding aan Bali? ’s Ochtends op de brommer en een surfplank naar het stand om golf na gold te pakken.

Bekijk de villa in de video hieronder.

Mocht hij het toch even gehad hebben met alle toeristen die de straten van het Indonesische eiland onveilig maken, dan kan hij ook het vliegtuig pakken naar de Dominicaanse Republiek. Want ook daar schijnt hij nog een residentie te bezitten.