Wie aan golfkarretjes denkt, zal aan die simpele, witte wagens denken met kleine, net niet comfortabele stoelen en voldoende ruimte achterop voor uw golfspullen. Als dat uw beeld is, dan zult u zeker versteld staan van deze golfkar van Mansory. Met dit design zult u ongetwijfeld opvallen bij uw golfclub! Maar dat hoeft niet per se iets goeds te zijn.

De Mansory Garia Golf Cart

Het merk Garia staat bekend om hun vele soorten luxe golfkarretjes, voor zowel bij de club als voor eigen gebruik. Zij hebben talloze keuzes in kleuren, vormen en maten en komen met allemaal leuke extraatjes, zoals een mini-koelkast of een Bluetooth speaker. De prijzen van de golfkarren verschillen, maar reken sowieso maar op € 15.000 voor een simpel, maar excellent design.

Het golfkarretjes-bedrijf heeft besloten om samen te werken met Mansory, of andersom, om de zogenoemde Mansory Garia Golf Cart op de markt te kunnen brengen. Uiteraard zult u met deze golfkar de meest opvallende golfer zijn op de club, vooral gezien de kleurencombinatie van zwart en turquoise. Om nog maar te zwijgen over het koolstofvezel, hét favoriete materiaal van de Duitse autotuner.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MANSORY (@mansory)

Opvallende kleuren en lichtmetalen velgen

De complete buitenkant van de koets is gemaakt uit ‘forged carbon’, wat een glimmende en stralende look verzorgd. Het bankje is gemaakt van leder en ziet er op eerste blik een stuk comfortabeler uit dan uw gemiddelde golfkar. De bank is ergonomisch en geschikt voor twee personen. U kunt dus makkelijk met z’n tweeën de baan op!

Ook beschikt deze sportieve golfkar over lichtmetalen velgen en platte banden, wat uniek is te noemen voor een golfkarretje. Uiteraard creëert dit een zeer indrukwekkende look, al is het maar de vraag hoe goed deze over het golfterrein zal manoeuvreren. Echter zal het zeker wel de moeite waard zijn. Plaats dus vooral al uw golfspullen in de achterbak en rijd zonder zorgen naar uw favoriete golfbaan!

Deze Mansory Garia Golf Cart is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De prijzen van deze koets zijn helaas nog niet bekend, maar u kunt zeker alvast genieten van de foto’s en op de website van Mansory staan alle samenwerkingen die het autobedrijf heeft met Garia.

Mansory Garia Golf Cart

Benieuwd naar meer opmerkelijk projecten van Mansory? Het bedrijf heeft ook een waterscooter.