De 23-jarige profvoetballer Matthijs de Ligt heeft het mooi voor elkaar bij zijn huidige club Bayern München. Hij verdient zulke mooie bedragen, dat hij ondertussen een tweede huis heeft weten te bemachtigen.

De succesvolle carrière van Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt werd geboren op 12 augustus 1999 in Leiderdorp. Van jongs af aan speelde hij bij FC Abcoude, maar op zijn negende maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van AFC Ajax. De Ligt tekende in september 2015 zijn eerste contract bij Ajax voor drie seizoenen. Kort daarna werd hij verkozen tot Talent van de Toekomst.

De Ligt speelde voor Jong Ajax tot hij eind 2016 zich aansloot bij de A-selectie. Hier speelde hij tot 2019, toen hij overstapte naar de Italiaanse club Juventus. Sinds vorig jaar speelt hij bij Bayern München. En die club legt hem geen windeieren. Eerder spraken we al over de forse bedragen die De Ligt bij Bayern München zou gaan verdienen.

Matthijs de Ligt koopt tweede woning in Amsterdam

Met al die mooie bedragen is het ook niet zo vreemd dat de profvoetballer recent een tweede huis op zijn naam heeft gezet. En niet zomaar een huis: Een prachtig Amsterdams pand dat voorheen werd bewoond door styliste Denie Bles. Zij is de styliste van onder andere Sylvie Meis en Leontine Borsato.

Over het interieur van de woning is niet heel veel bekend, maar wel is duidelijk dat het gaat om een benedenwoning in Amsterdam Zuid van 191 m². Het centrum van Amsterdam ligt op fietsafstand van de woning en ook in de buurt zijn genoeg leuke locaties te ontdekken. Zo zitten ze vlakbij de Schuytstraat met allerlei leuke terassen en restaurants.

Matthijs de Ligt heeft voor dit pand maar liefst € 2,7 miljoen neergelegd. Uiteraard heeft hij dit uit eigen zak betaald. Hij zal hier samen met zijn vrouw Annekee vertoeven wanneer ze weer in Amsterdam zijn.

Matthijs de Ligt

Foto: Bekendeburen