Vanwege de walgelijke praktijken van haar ex-man (?) heeft Linda de Mol noodgedwongen een aantal maanden haar werkzaamheden in de media moeten stilleggen. Langzamerhand klimt ze uit het diepe dal waar ze in viel, en dat blijkt voor de wind te gaan. Ondertussen wordt er in Portugal gebouwd aan een luxe villa van haar en, juist ja, Jeroen van Rietbergen, bijgenaamd ‘vieze Jeroentje’.

Toekomst van Linda de Mol en Jeroen van Rietbergen

De carrière van Linda de Mol heeft vele hoogtepunten gekend, maar het nieuws van het schandaal rond ‘Vieze Jeroentje’ zorgde voor opschudding in de media. In 2022 werd Linda de Mol namelijk onverwachts betrokken bij het schandaal rond ‘Vieze Jeroentje’, de beruchte bandleider van The Voice of Holland, het programma van Linda’s broer, Jeroen van Rietbergen. Van Rietbergen werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Na ruim negen maanden van afwezigheid, maakte Linda de Mol in september van 2022 haar comeback op de televisie als onderdeel van het gloednieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Een spannend moment waarbij ze werd ontvangen met een staande ovatie en complimenten. “Ik dacht: ik ga niet volschieten. Nou, dat is niet gelukt”, zei ze zichtbaar geëmotioneerd.

Nieuw hoofdstuk in de Algarve

Hoewel Linda de Mol zelf geen directe betrokkenheid had bij de beschuldigingen tegen Van den Berg, wordt het haar wel kwalijk genomen dat ze geen afstand van hem nam. Eerst zei ze dat het huwelijk klaar was, maar ondanks de mediastilte, zouden de twee weer samen door het leven gaan. Ze zijn namelijk onder meer meermaals samen gezien bij Linda’s woning in Huizen.

Wellicht binnenkort in Portugal. Weg van de Nederlandse media, consumentenprogramma’s en ‘juicechannels’. Maar niet ver genoeg om alsnog in de gaten gehouden te worden. Uit een fotoreportage van Bekende Buren blijkt dat er in het geheim gebouwd wordt aan een vakantievilla in de Portugese Algarve.

Linda de Mol

Eerder deelde Bekende Buren al beelden van de locatie van het nieuwe pand. Op basis van navraag, de locatie en omvang van het structuur schatte de website de bouwkosten van de villa op zo’n € 6 miljoen. Zie hier nieuwe beelden van de huidige bouwput.