Nadat de relatie tussen Jadde Anna en YouTuber Gio strandde kocht Gio uit liefdesverdriet een Porsche, terwijl Anna zichzelf trakteerde op een huis. Zo gaat dat tegenwoordig bij succesvolle YouTubers. De 18-jarige influencer heeft haar schaapjes dus al aardig op het droge, maar dat is geen wonder als we kijken naar de bedragen die haar samenwerkingen haar opleveren.

Omstreden relatie

Jade Anna van Vliet werd geboren op 15 juli 2004 in Heemskerk. In 2015 – toen ze pas 11 jaar oud was – begon ze met het uploaden van video’s op YouTube. De focus van haar video’s lag op vlogs, mode en cosmetica. Haar kanaal begon vrij klein: ze begon pas echt veel kijkers te werven nadat ze in de video’s van Gio Latooy begon te verschijnen.

@jadeannaYou♬ missin something by Zach Templar – zachtemplar

De kijkers van Gio en Jade speculeerden vanaf het begin al of de twee mogelijk een relatie zouden hebben. In 2020 deden de twee alsof ze een koppel waren, maar slechts een jaar later werden ze ook echt een koppel. Echter ontstond er erg veel ophef over het stel onder de kijkers, gezien Jade in 2020 pas 16 jaar was, terwijl Gio al 22 was. Het koppel trok hier zich echter niets van aan. Na een paar maanden was de relatie tussen de twee echter voorbij, maar inmiddels lijken ze weer samen te zijn. Maar genoeg over deze reality-soap.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Hoeveel Jade Anna voor een samenwerking?

Ondertussen heeft de 18-jarige influencer 260.000 abonnees op haar YouTube-kanaal, evenals 950.000 Instagram-volgers en 1,5 miljoen volgers op TikTok. Jade Anna heeft het dus in een korte tijd erg ver weten te schoppen! Het is dus ook zeker niet vreemd dat er verschillende bedrijven op TikTok interesse hebben in het samenwerken met Jade. Zo krijgen ze immers naamsbekendheid onder een enorme groep potentiële klanten.

Maar Jade is zeker niet gek: zij weet precies wat haar grote hoeveelheid volgers waard zijn. Zo zou ze voor één TikTok-post maar liefst € 6.000 vragen. Dat is een flink bedrag voor een advertentie. Toch zal het de moeite waard zijn, gezien Jade aan een bedrijfje genaamd Closetvanval had aangegeven compleet volgeboekt te zitten. Een welvarende 18-jarige is ze dus zeker.