Joel Beukers, een bekende Nederlandse ondernemer en fitnessinfluencer, een opvallende verschijning gemaakt met zijn gouden Formule 1-auto, , een auto die minstens zo luidruchtig is als hijzelf. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de kracht van de aandrijflijn van deze jet op wielen heeft de fitnessguru onlangs een verlaten vliegveld afgehuurd.

Joel Beukers krijgt ondersteuning van een Formule 2-coureur

De gouden Formule 1-auto is volledig bedekt met een glanzende gouden folie, waardoor het een opvallende verschijning is op en buiten het circuit. Net zoals alle andere voertuigen uit het wagenpark van Beukers die overigens ook aanwezig waren op het verlaten vliegterrein; de Ferrari 812 Superfast, een Lamborghini Urus, de Tesla Model S Plaid (de snelst accelererende). Ook zijn ‘beste investering ooit’, de Mercedes AMG G 63 6×6, is van de partij.

Aangezien Beukers geen echte race-ervaring heeft, schakelde hij de hulp in van Formule 2-coureur Richard Verschoor. Hij voorzag de ondernemer en YouTuber van de nodige tricks and tips.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Maar wat voor auto is dit nou precies? Nou, het gaat om een A1GP Race Auto, die Beukers zichzelf afgelopen jaar ter gelegenheid van zijn verjaardag cadeau deed. Destijds was de accu kapot, waardoor het apparaat onbestuurbaar was, maar dat is nu wel anders. Hoewel de details ons bespaard blijven, wordt de auto tot leven gewekt door een V8-motor.

Beukers, die bekend staat om zijn motto “Alles voor goud”, kruipt achter het stuur, zet de auto aan en trapt ‘m even klink op z’n staart. Ook wordt de auto onderworpen aan een aantal donuts. “Potverdomme wat een vet ding”, zegt Joel op zijn geheel eigen manier. U ziet het in de onderstaande video die volledig in het teken staat van zijn nieuwe handelsmiddeltje, de Xtreme Workout V3 De Beuker.