Mohamed Ihattaren gold lange tijd als één van de meest veelbelovende voetballers des lands. Daar is door allerlei privéomstandigheden echter weinig meer van over. Inmiddels is zijn contract bij het Italiaanse Juventus door al de perikelen verscheurd, waardoor de voetballer naarstig op zoek is naar een inkomen. Daar is haast bij geboden en daarom heeft hij de vraagprijs van zijn te koop staande woning in Vleuten met € 45.000 verlaagd.

Mohamed Ihattaren ziet veelbelovende carrière als profvoetballer in rook opgaan

Lange tijd leek het erop dat Ihattaren hét nieuwe uithangbord voor het Nederlands voetbal zou worden. De Utrechter, met Marokkaanse roots, speelde de sterren van de hemel bij PSV Eindhoven en stond op jonge leeftijd al op de radar van de grote clubs. Tot dusver alles rozengeur en maneschijn voor de talentvolle middenvelder, totdat zijn vader ziek werd en overleed, toen Ihattaren nog maar 17 was.

Het bleek een ommekeer in zijn carrière. Ihattaren bleek moeilijk te pijlen en werd bestempeld als ongemotiveerd. Ook lag hij in de clinch met toenmalig PSV-trainer Roger Schmidt. Hij vertrok uiteindelijk via de achterdeur naar Juventus, dat hem vervolgens verhuurde aan Sampdoria uit Genua. Aldaar bleek Ihattarens houding een herhaling van zetten; hij kwam op een gegeven moment zelfs niet meer opdagen bij trainingen en teambesprekingen.

Ajax zag alsnog potentie in de jongeling en huurde hem van Juventus. Zij probeerden hem middels oud-international Gerald Vanenburg weer aan het voetballen te krijgen. Aan het begin van vorig seizoen leek dat zijn vruchten af te werpen: Ihattaren floreerde in de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer als vanouds, maar het was van korte duur. Ook stadsgenoot Wesley Sneijder probeerde het nog een keer, maar ook hij kon geen vuist maken.

Huis Ihattaren met € 45.000 in prijs verlaagd

Het is inmiddels onduidelijk waar Ihattaren zich allemaal mee bezighoudt, maar getuige de brandstichting in zijn Porsche Panamera bevindt hij zich in de verkeerde contreien.

Nu zijn contract bij Juventus verscheurd is, is Ihattaren naar verluidt naarstig op zoek naar inkomsten. Inkomsten die hij nog uit zijn te koop staande woning in het Utrechtse Vleuten kan halen, mits hij deze verkoopt. Eerst hanteerde de voetballer een vraagprijs van € 925.000, welke vervolgens verlaagd werd tot € 895.000. Nu Juventus zijn contract heeft verscheurd, lijkt de haast toegenomen om de woning te verkopen. De vraagprijs bedraagt nu € 850.000.

Woning Ihattaren Vleuten