Een diamant van een penthouse vlakbij de welbekende diamantwijk van Antwerpen. Het klinkt bijna als een sprookje, maar voor een bedrag van € 4,5 miljoen zal het werkelijk worden. “Met zijn 364 m² is dit één van de ruimste penthouse ooit te koop in Antwerpen.”

Penthouse in Antwerpen: “De mooiste parel van ‘t Stad, aan de Botanische Tuin.”

Het betreft een weelderig appartement dat trots staat op het befaamde adres van Henri Van Heurckstraat 19. Een ware viering van elegantie en comfort. Dit buitengewone toevluchtsoord biedt een unieke levensstijlervaring die doordrenkt is met verfijning en stijl.

Bij het betreden van deze weelderige residentie worden de zintuigen onmiddellijk getrakteerd op een gevoel van grandeur. Een majestueuze hal begroet u met een prachtige marmeren vloer en met de hand vervaardigde decoratieve details die getuigen van vakmanschap uit vervlogen tijden. De elegante ambiance omhult u en nodigt uit tot een wereld van ongekende luxe.

Antwerpen

Het hart van het appartement wordt gevormd door de uitgestrekte woonkamer, waar de verfijnde esthetiek en het tijdloze ontwerp samensmelten. De weelderige ruimte wordt verlicht door overvloedige natuurlijke lichtinval dankzij grote ramen die uitzicht bieden op de betoverende omgeving.

Sausje van Eric Kuster

Comfortabele zitplaatsen nodigen uit tot ontspanning en bieden een gezellige plek om gasten te ontvangen en te entertainen. De high-end meubels zijn voorzien van de zogeheten Metropolitan Luxury stijl, het werk van Pure Luxe-coverster Eric Kuster.

Antwerpen

De aangrenzende gastronomische keuken is een waar meesterwerk dat is uitgerust met de nieuwste culinaire apparatuur en hoogwaardige afwerkingen. Het is een speeltuin voor elke ambitieuze chef-kok, waar heerlijke gerechten moeiteloos kunnen worden bereid terwijl u wordt omringd door een ambiance van verfijning.

Terwijl een buitenruimte voorzien is van een jacuzzi, heeft de volgende bewoner met de andere buitenruimte profijt van een verwarmd zwembad. Dit appartement is perfect gelegen, omringd door een overvloed aan voorzieningen en attracties. Winkels, restaurants, culturele bezienswaardigheden en het 5-sterrenhotel Botanic Sanctuary Antwerp liggen op een steenworp afstand.

Het state-of-the-art penthouse heeft vier slaapkamers,  een dubbele autostaanplaats en een XL-garagebox (voor 2 auto’s), werd gebouwd in 2018 en kost € 4,5 miljoen, ofwel een vierkantemeterprijs van € 12.363. Belangstellenden kunnen zich hier melden.