Niet iedereen in het nieuwste seizoen van B&B Vol Liefde wordt gewaardeerd. Maar Nederland lijkt op slag verliefd te zijn op de charmante en kleurrijke Debbie. Zij runt een bed & Breakfast in het oosten van Spanje, vlakbij de Costa Brava, maar wat voor tarieven zijn daar mee gemoeid?

Debbie uit B&B Vol Liefde seizoen 3

Debbie is zonder twijfel één van de favorieten van de kijkers in B&B Vol Liefde seizoen 3. Hoewel het vooralsnog onduidelijk is of er toekomst is met een van de afgereisde mannen, lijkt er iets op te bloeien met voormalig jachtmakelaar Paul. Onderwijl de zoektocht naar liefde is losgebarsten, moet ze ondertussen gewoon haar B&B blijven runnen.

Haar establishment vindt u in Sant Andreu del Terri, een dorpje onder de rook van Gerona. Zet uw navigatie richting Masia Can Portell en u zult verstelt staan van alles wat deze locatie te bieden heeft. Naast het hoofdverblijf (de stokoude boerderij), is op het terrein een riante tuin met zwembad, diverse zitplekken en nog veel meer.

Debbie

“Sinds een aantal jaar ontvangen we met veel plezier gasten uit binnen- en buitenland, die samen met ons genieten van een verrassende vakantie, een indrukwekkende retreat, een waanzinnige workshop, een onvergetelijke trouwerij of een vruchtbaar zakelijk samenzijn”, aldus Debbie. “Wij ondersteunen dit alles van ’s ochtends tot ’s avonds met, liefst biologische, heerlijkheden uit de mediterrane keuken.”

B&B Masia Can Portell in de Catalaanse heuvels

Ziet u het voor zich om een aantal nachten door te brengen op het Catalaanse paradijsje van Debbie, boordevol kleur en versiersels, dan moet u eerst kiezen uit welk type verblijf. Debbie biedt namelijk niet alleen kamers aan in haar boerderij boerderij uit 1690, maar heeft elders op het terrein ook een pipowagen klaarstaan die dient als accommodatie.

Om het niet al te ingewikkeld te maken beginnen we met de kamers in de woonboerderij. Afhankelijk van de kamer, zoals te lezen op de website van Debbie’s B&B, kost een verblijf hier tussen de € 77,50 en € 87,50 per nacht. Geen behoefte aan de zon en is de winter prima voor u? Dat scheelt een paar centen. In dat geval is het mogelijk om voor nagenoeg € 95 een overnachting te boeken.

Dan is er nog de zogenoemde ‘Woonwagenweide’. Dit onderdeel biedt accommodatie aan vier personen. Het viertal moet gaan nog wel even verdelen wie waar gaat slapen. De woonwagen (18 m²) bedraagt € 107,50 per nacht, de caravan (5 m²) is vanaf € 77,50 beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen bij andere deelnemers uit het derde seizoen? Zoveel kost een overnachting bij Marian Trott in het Portugese Algarve.