Dan Bilzerian heeft op het moment van schrijven 33,1 miljoen volgers op Instagram en op dit platform lijkt hij in de voetsporen te treden van wijlen Hugh Hefner. Zijn vader Paul Bilzerian was een prominente corporate trader op Wall Street in de jaren ’80 en op het hoogtepunt woonde het gezin in het grootste huis in Tampa, Florida. De familie Bilzerian is dus luxe en formaat gewend en dat is zeker terug te zien aan het voormalige, peperdure huis van Dan Bilzerian in Los Angeles.

Huis van Dan Bilzerian in Bel Air, Los Angeles

Op basis van zijn social media lijkt zijn leven uit een aantal stereotype Amerikaanse dingen te bestaan: feesten, vrouwen, gokken, rijden in de meest exotische auto’s en schieten met geweren. Hij zou daarbij de eigenaar zijn geweest van een gigantische villa met 12 slaapkamers in de wijk Bel Air in Los Angeles – ook al zijn er geruchten dat hij het huurde. Naar verluidt bevat de gigantische structuur een maandelijkse huurprijs van $ 250.000 en de waarde ervan wordt geschat op $ 100.000.000.

Het is dan ook niet zomaar wat. Naast de dubbele aantallen aan slaapkamers beschikt het pand over 5 badkamers, een bowlingbaan, een bioscoop, fitnessruimtes (waaronder een enorme op het dak), zwembaden, meerdere woonkamers, een aparte buitenruimte voor levensgroot bierpong en een parkeerplaats van een oprijlaan. Het is eigenlijk veel te veel om op te noemen en daarom is het zo fijn dat YouTuber en vastgoed-liefhebber Enes Yilmazer een rondleiding mocht geven door de villa.

Nu in eigendom van e-commerce platform Wish

Op dit moment wordt het voormalige huis van de Amerikaanse durfkapitalist gebruikt door e-commerce platform Wish (Amerikaanse tegenhanger van Alibaba) voor reclame- en promotiedoeleinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dan Bilzerian (@danbilzerian)

Los van het geld dat hij van zijn vader erfde, heeft Bilzerian naar eigen zeggen flink wat verdiend met pokeren. In 2009 nam hij deel aan de World Series of Poker, waar hij op de 180e plaats eindigde. In november 2013 beweerde Bilzerian $ 10,8 miljoen gewonnen te hebben tijdens één pokeravond. In 2014 verklaarde hij $ 50 miljoen gewonnen te hebben gedurende dat jaar. Dit claimt hij echter zelf en het is nooit bewezen.

Momenteel houdt hij zich vooral bezig met Ignite, een bedrijf dat CDB olie verkoopt en modellen promoot, en zijn eigen social media, waar het de afgelopen tijd stil op is. Check hieronder de rondleiding door het voormalige thuisfront van playboy Dan Bilzerian.