Presentatrice, actrice, model, influencer, zakenvrouw en moeder. Wat kan de 45-jarige Sylvie Meis eigenlijk niet? De ex van Rafael van der Vaart leidt een mooi en rijk leven, maar daar heeft ze naar eigen zeggen altijd hard voor gewerkt. ‘Ik heb altijd mijn eigen geld verdiend, en veel ook. Het zijn vaak oude mannen die op me afgeven, misschien omdat ze bij lange na niet verdienen wat ik verdien, en daar gefrustreerd over zijn,’ vertelde Meis in 2021 aan Grazia.

Waar komt het vermogen van Sylvie Meis vandaan?

De meest lucratieve klussen lijken haar televisieoptredens te zijn. Ze is zowel in ons eigen kikkerlandje als bij onze oosterse buren actief. En wat blijkt: in Duitsland is tv ook gouden business. De blondine is ooit begonnen bij FOX Kids, maar heeft ook bij MTV en TMF gewerkt als VJ. In Duitsland was ze tussen 2011 en 2017 als presentatrice verantwoordelijk voor Let’s Dance en nu staat het nieuwe seizoen Love Island op het punt om te beginnen met, u raadt het al, Sylvie Meis als presentatrice.

Daarnaast is Sylvie natuurlijk model. Dit doet ze onder andere voor BMW en Gillette. Als we Quote mogen geloven verdient de Bredase hier ook een enkele tonnen mee. En als kers op de taart heeft ze een eigen lingerielijn in samenwerking met ALDI alswel een eigen parfum in samenwerking met Hunkemöller.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Wat is Sylvie eigenlijk waard?

Dan nu de hamvraag: wat is het vermogen van Sylvie Meis? Vanzelfsprekend is dit een schatting, de blondine laat zich niet zomaar in de portemonnee kijken. Maar wat we wel weten is dat ze aan de scheiding met Rafael van der Vaart al €4,5 miljoen overhield. Dit is echter al 10 jaar geleden en de zakenvrouw heeft niet stilgezeten: in 2017 werd haar vermogen al geschat op €17 miljoen met een inkomen van rond de €200.000 per jaar. In juli 2023 werd ook nog eens aan €800.000 aan tassen van Sylvie Meis gestolen. Duur grapje, maar als het goed is houdt Sylvie nog genoeg over.