De wereldberoemde voetballer Lionel Messi heeft onlangs zijn liefde voor Miami’s voetbalteam Inter Miami tot uiting gebracht door een adembenemend landgoed ter waarde van $10,75 miljoen te verwerven in Fort Lauderdale, nabij het stadion van Inter Miami. Toch fijn, als het kantoor zich om de hoek begeeft. Dit prachtige pand omvat niet minder dan tien slaapkamers, twee aanlegsteigers voor boten, een schitterend zwembad en allerlei andere spannende geheimen die kenmerkend zijn voor de levensstijl van de rijken der aarde. Je

Pandjes zat in Vice City

Het is opmerkelijk dat dit zijn vierde eigendom is in de betoverende stad Miami, en de transactie werd afgehandeld door een onderneming verbonden aan niemand minder dan Alfonso Nebot Armisen, die verantwoordelijk is voor het beheer van Messi’s omvangrijke investeringsportefeuille. Hij heeft ook een indrukwekkend apartement in de Porsche Design Tower ter waarde van $4,6 miljoen en is eigenaar van de gehele negende verdieping van het Regalia. We kunnen ons goed voorstellen dat u zich afvraagt: wat is die jongen eigenlijk waard? Het vermogen van Lionel Messi ligt hoogstwaarschijnlijk rond de $750 miljoen.

Het landgoed zelf, dat een imposante omvang heeft van 3200 vierkante meter, met onder andere een ruime garage een Italiaanse keuken en een volledig uitgeruste fitnessruimte om de heer Messi in topvorm te houden. Je zou kunnen verdwalen in de villa van Lionel Messi.

Het interieur van het landhuis is een meesterwerk van ontwerpkunst, toevertrouwd aan de begaafde handen van Lori Morris. Het klassieke zwart-wit palet wordt geaccentueerd door porseleinen tegelvloeren en warme juweeltonen, wat de ruimte een uitnodigende en elegante sfeer geeft.

Mister Messi in Miami

Het absolute hoogtepunt van deze weelderige woning is ongetwijfeld het toevluchtsoord van 1600 vierkante meter.  Hier vindt men een ontspanningsruimte, een inloop-stoomdouche en een privébalkon met adembenemend uitzicht.

Het lijkt erop dat Messi volop geniet van zijn leven in Miami, en dit nieuwe landgoed is een mooie toevoeging aan zijn groeiende portfolio van exclusieve eigendommen. Met zijn onmiskenbare stijl en smaak heeft Messi opnieuw bewezen dat hij niet alleen op het veld, maar ook buiten het veld een ware legende is.

Zie hieronder de foto’s van de villa van Lionel Messi