Als u een liefhebber bent van dancemuziek, zal de naam Outsiders u allicht als muziek in oren klinken. In 2008 richtten Cem Araci en Murat Meijer samen Outsiders op, maar nadat Meijer in 2014 afscheid nam, ging Araci door onder dezelfde naam als solo-artiest. Inmiddels timmert de Hagenees hard aan de muzikale weg, en beloont dat met een prachtige Audi RSQ8, die hij nu een ongekende transformatie heeft laten geven.

DJ Outsiders in de wolken met maximaal gepimpte bolide

Outsiders geldt zoals gezegd als één van de meest toonaangevende DJ’s van Nederland. Tot 2014 vormde hij een duo met Murat Meijer. Araci besloot de naam solo voort te zetten, en dat loonde. Hij ontving drie gouden platen en een platina plaat voor zijn muziek. Onder het label ROQ ‘N Rolla Music werkt Araci veel samen met artiesten als Darkraver, Snelle en Jebroer. In 2019 werkte Araci samen met de Brabantse volkszanger Django Wagner aan een remix van het nummer Kali. Deze fusie van hardstyle en het levenslied werd een groot succes en werd op Spotify meer dan 18 miljoen keer beluisterd.

Zijn inspanningen lonen klaarblijkelijk. Nadat hij eerder al in samenwerking met autobedrijf VD Akker een Audi RS7 Sportsback op de kop tikte, is hij sinds een enkele periode in het bezit van een Audi RSQ8. Dat was oorspronkelijk een klassieke, zwarte bolide, maar volgens de DJ niet exclusief genoeg. Hij liet de bolide onder handen nemen door tuner FM Car Treatments.

Audi RSQ8 wordt getransformeerd in ongekend groen racemonster

Te zien is dat de RSQ8, tevens bij VD Akker vandaan, eerst over de klassieke zwarte Audi-kleur beschikte. Niet sportief genoeg, zo moet Outsiders hebben gedacht, zeker in combinatie met de muziekstijl waarmee Araci zich manifesteert. De wagen is getransformeerd tot een ongekend, breed racemonster. De kleur donkergroen heeft hierin de overhand meegenomen, evenals de flink verbrede voorkant en wielkasten.

Op het eindresultaat, welke is geshowd op Instagram, reageert Outsiders lacherig op enkele kritische noten: “Pure wansmaak, love it”.