De huizenmarkt in Los Angeles is, mede door de vaak vermogende bewoners, constant in beweging. Ditmaal is het weer raak. Actrice Jennifer Lopez en haar man Ben Affleck verkopen namelijk hun prachtige landgoed in de West-Amerikaanse stad. De verkoop zou uiteindelijk zo’n $ 30 miljoen moeten opleveren.

Jennifer Lopez en Ben Affleck zetten hun idyllische landgoed in Los Angeles in de etalage

Eerder dit jaar startten Lopez, die eerder al haar onwerkelijke landgoed Bel-Air in de verkoop zette, en haar partner Affleck een zogeheten borgstelling op een idyllisch landgoed van $ 34,5 miljoen in Los Angeles. Helaas bleek de woning niet aan de wensen van het koppel te voldoen, en dus staat het landhuis alweer op de markt. De toekomstige bewoner mag een goede $ 30 miljoen neerleggen.

Uiteindelijk viel hun oog op een peperduur complex van $ 61 miljoen, hoog in de bergen boven Beverly Hills.

Jennifer Lopez villa

Bron: The Agency

Enfin, verscholen achter muren en poorten temidden van een perceel van 1 hectare in de luxe wijk Benedict Canyon, en ontworpen door architect Ken Ungar, beschikt het onlangs gebouwde landhuis over zeven slaapkamers en 13 badkamers, verspreid over 15.000 m2 aan leefruimte van twee niveaus. Er zijn ook tal van voorzieningen, waaronder een studeerkamer, een met een natte bar uitgeruste salon, een bioscoop, een wijnkelder, een fitnessruimte en een spa.

Villa Jennifer Lopez Ben Affleck

Bron: The Agency

Op het hoogste niveau is verder nog een formele woonkamer, met open haard en kamerhoge glazen deuren die naar buiten lopen te vinden. Nog een open haard en een bar zijn te vinden in de formele eetkamer, terwijl een gezellige familiekamer aansluit op een met marmer beklede keuken uitgerust met dubbele eilanden, hoogwaardige roestvrijstalen apparaten, een aparte voorbereidingskeuken en een ontbijthoek. Boven wordt de masterretraite aan de open haard compleet geleverd met een zitkamer en een eigen balkon met uitzicht op de achtertuin, evenals dubbele inloopkasten en baden.

Vrijstaand gastenverblijf

Op het immense terrein is ook nog een zeer uitgebreid gastenverblijf te vinden, inclusief één slaapkamer en eigen woon- en eetkamers, samen met een gebogen bakstenen opening die leidt naar een garage voor zes auto’s. Buiten zijn nog enkele inheemse platanen en grasvelden te vinden. Daarnaast is er een keuken en een eetgelegenheid in de buitenlucht, een vuurplaats, een zwembad en een spa. Zoals gezegd kunt u dit allemaal toe-eigenen, mits u bereid bent de som van $ 30 miljoen op tafel te leggen. Bekijk meer informatie op de site van makelaar The Agency.

Zwembad Jennifer Lopez villa

Bron: The Agency

Het is overigens niet het enige vastgoed wat Lopez en Affleck bezitten of bezaten. Zo bezit het echtpaar ook een landgoed van 87 hectare in Georgia dat tevens te koop staat voor $ 8,9 miljoen, evenals een penthouse in New York City, een landhuis in de Hamptons in een Engeland en een klein huisje in de wijk Encino in Los Angeles.