We kennen Joel Beukers als fitnessinfluencer met een passie voor mooie auto’s. Zo heeft hij de beschikking over een Lamborghini Huracá, Maserati Quattroporte, Ferrari 812 Superfast en een Lamborghini Urus. Laatstgenoemde bolide neemt Beukers flink onder handen: hij molesteert de voorruit van de Urus met een knuppel.

Fitnessinfluencer Joel Beukers

Joel Beukers kennen we als een veelzijdig ondernemer en hoofdzakelijk als sportguru, in welke rol hij zich ook toelegt op de verkoop van sportsupplementen. Menigeen zal hem echter vooral kennen van zijn motiverende ‘schreeuwspeeches’ of zijn gouden veel omvattende wagenpark. Eén van die wagens is een Lamborghini Urus, een model welke hij in november 2022 van de hand deed, maar in februari 2023 weer terugkocht.

De Urus is naar eigen zeggen één van de favoriete wagens van de influencer. In een recente YouTube-video van Beukers ging hij met het voertuig op pad naar Italië om een pizza te halen. Tijdens de rit naar het Zuid-Europese land reed Beukers over de Duitse autobahn, waar door steenslag een sterretje in de ruit ontstond. Dat resulteerde vervolgens in een scheur.

De ruit diende daardoor sowieso al vervangen te worden, maar niet voordat Beukers de ruit met een knuppel nog verder molesteerde, in het kader van een campagnestunt voor zijn supplementen.

Reacties op social media

De actie kan op veel verontwaardigde reacties op social media rekenen. Zo bestempelen veel volgers het als een slecht voorbeeld voor Beukers’ doelgroep en zijn van mening dat de 35-jarige Utrechter veel te ver gaat voor een beetje publiciteit. Beukers reageert daar dan weer op zijn eigen manier op met de woorden: “dan heb je pech.”

Bekijk de video hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)