De serie Friends is één van de populairste series aller tijden. Het draait allemaal om de een groep van zes vrienden/vriendinnen, waaronder Chandler Bing, gespeeld door de onlangs overleden Matthew Perry, Ross Galler, gespeeld door David Schwimmer en Rachel Green, gespeeld door Jennifer Aniston. Het voormalige huis waar laatstgenoemde gedurende de opnames resideerde, wordt nu te koop aangeboden voor een goede $ 2,6 miljoen.

Voormalige woning van Friends-ster Jennifer Aniston te koop verschenen

Friends is nog altijd één van de populairste series ter wereld. De serie draait om een groep van zes vrienden en vriendinnen: Rachel Green, Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani en Phoebe Buffay. De zes twintigers wonen en werken in Manhattan, New York. De eerste aflevering verscheen in 1994, de laatste 10 jaar later in 2004. De nalatenschap van de serie leeft nog altijd voort. De intromuziek is bijvoorbeeld nog altijd erg populair onder de jeugd, en komt geregeld voorbij op platforms als Instagram en TikTok.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Top Closings (@topclosings)

Jennifer Aniston, die de rol van Rachel Green op zich naam en bovendien vorig jaar een oud pand van Oprah Winfrey op de kop tikte, betrok gedurende de opnames een statige villa in Los Angeles. “Door de geschiedenis heen heeft dit uitzonderlijke pand een uitzonderlijke reeks Hollywood-figuren verwelkomd, waaronder schrijvers, regisseurs, acteurs en dansers”, zo schrijft de makelaar als beschrijving bij de verkoopadvertentie. Aniston is zonder twijfel de meest bekende die ooit in de villa resideerde.

Het gelijkvloerse pand, met een totaal woonoppervlak van 577 m², staat in de zeer exclusieve wijk Laurel Canyon in de stad, omgeven door andere sterren.

Vier slaapkamers en weelderig uitzicht

De kleurrijke woning beschikt over een ruime, gezellige woonkamer, houten muren en vloeren, een open haard en vier slaapkamers. Alles rust op een perceel van 6.000 m². Dat perceel omvat in totaal vier verschillende gebouwen, namelijk de hoofdwoning, een gastenverblijf, een poolhouse en een aparte studio, welke ook in gebruik genomen kan worden als kantoor.

De woning kost in totaal zo’n kleine $ 2,4 miljoen. Meer informatie is te vinden op de site van makelaarskantoor Compass.